CTP finalizează structura CTP Arad West, cu peste 40% din spaţii preînchiriate

T.B.
Companii #Construcţii / 15 septembrie 2023

CTP finalizează structura CTP Arad West, cu peste 40% din spaţii preînchiriate

CTP a finalizat structura celui mai recent spaţiu de producţie şi logistică din vestul României: CTPark Arad West, potrivit unui comunicat al CTP, remis redacţiei. Parcul industrial este amplasat în Arad, un important centru industrial şi nod de transport, aproape de graniţa cu Ungaria şi Serbia. Prima fază a CTPark Arad West cuprinde aproximativ 44.000 mp şi este deja preînchiriată în proporţie de peste 40%, fiind programată să fie finalizată în primul trimestru al anului 2024, se mai arată în comunicat.

CTPark Arad West se află în principala zonă industrială a oraşului Arad şi este situat ideal pentru accesul la multiple legături de transport, fiind la 1 km de şoseaua de centură, la 3 km de centrul oraşului Arad şi la 7 km de Aeroportul Internaţional Arad. Parcul are o vizibilitate ridicată şi acces direct la autostrada A1 şi la viitoarea autostradă Bucureşti-Timişoara-Arad-Nădlac, care formează coridorul de transport pan-european, care leagă Europa de Vest de Europa de Sud-Est, transmite sursa citată.

Odată finalizată, clădirea de 12 metri înălţime va oferi o instalaţie de depozitare eficientă şi de înaltă calitate pentru produse şi/sau materii prime, fiind echipată cu caracteristici ecologice pentru a asigura o eficienţă energetică şi economică pentru clienţi. Aceasta dispune de standardul de calitate recunoscut al CTP, cu o izolare excelentă pentru o funcţionare eficientă din punct de vedere energetic, fiind prevăzută cu sisteme de control al iluminatului cu LED, precum şi cu spaţii verzi amenajate şi zone de relaxare şi include propriul sistem fotovoltaic, panourile urmând să fie instalate pe acoperiş, informează CTP.

Parcul industrial este planificat să găzduiască aproximativ 100.000 mp în mai multe clădiri de diferite tipuri, atât pentru companii medii, cât şi pentru companii mari. CTPark Arad Vest are titlul de Parc Industrial, ceea ce îl plasează pe harta oficială a parcurilor industriale strategice din România şi oferă o serie de beneficii pentru rezidenţii săi, se mai arată în comunicat.

CTPark Arad West este dezvoltat pentru a obţine o certificare de sustenabilitate BREEAM Excellent, transmite sursa citată. La fel ca toate parcurile CTPark, CTPark Arad West îşi propune să sporească calitatea vieţii la locul de muncă şi să îmbunătăţească starea de bine prin oferirea de spaţii exterioare şi amenajări peisagistice de calitate, atât pentru clienţi, cât şi pentru angajaţi şi familiile acestora, dar şi pentru comunitate, în general, informează CTP.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb