CTP închiriază 19.000 mp către Yusen Logistics în Bucureşti

S.B.
Companii #Construcţii / 25 martie

CTP închiriază 19.000 mp către Yusen Logistics în Bucureşti

CTP a încheiat un contract de închiriere pe cinci ani pentru o suprafaţă de 19.000 mp de spaţii de depozitare în CTPark Bucharest, către Yusen Logistics (România).

Înfiinţată în 1955, Yusen Logistics este o companie globală de logistică a lanţului de aprovizionare care oferă servicii de expediere maritimă şi aeriană, depozitare, distribuţie şi managementul lanţului de aprovizionare. Compania deţine deja aproximativ 1,3 milioane mp de spaţii de depozitare în 140 de unităţi din Europa, la care se adaugă acest nou contract de închiriere, la care a fost consiliat de CBRE.

Amplasat într-un important hub industrial din Bucureşti, CTPark Bucharest oferă o conectivitate excelentă către principalele rute de transport, facilitând astfel operaţiuni logistice eficiente. Yusen Logistics (România) va folosi spaţiul pentru activităţi de logistică pentru terţe părţi, gestionând mărfurile din 19 ţări de pe 3 continente pentru clienţii lor. Depozitele închiriate de Yusen Logistics (România) vor fi, de asemenea, supuse unei renovări semnificative printr-o investiţie substanţială din partea CTP pentru a revigora şi moderniza facilităţile, aducându-le la cele mai recente standarde ESG prin incorporarea caracteristicilor de mediu durabile, cum ar fi iluminatul cu LED-uri.

Andrei Benţea, Senior Business Developer, CTP, spune: "Suntem încântaţi să ne extindem relaţia cu Yusen Logistics prin noua locaţie din CTPark Bucharest, parteneriat care demonstrează succesul abordării noastre de colaborare prin care furnizăm spaţiile potrivite pentru clienţii noştri aflaţi în expansiune. Focusul CTP pe dezvoltare durabilă se aliniază perfect cu angajamentul Yusen Logistics faţă de principiile ESG. Suntem mândri să reducem amprenta de carbon a operaţiunilor lor prin renovarea eficientă energetic a facilităţii noastre, asigurându-ne că aceasta îndeplineşte cele mai înalte standarde de sustenabilitate şi contribuie la un viitor mai verde".

Cosmin Rusu, Managing Director, Yusen Logistics (Romania), a adăugat: "Acest contract de închiriere este o mişcare strategică importantă care se aliniază cu angajamentul nostru de a oferi soluţii logistice excepţionale clienţilor noştri. Cu o expertiză extinsă şi cunoştinţe de piaţă, CBRE este un partener de încredere care ne-a susţinut în fiecare pas şi a reuşit să ne ofere cea mai bună soluţie de pe piaţă pentru nevoile noastre şi să obţină tarife competitive. CTPark Bucharest completează perfect ambiţiile noastre operaţionale, iar modernizarea realizată de CTP se aliniază cu angajamentul nostru faţă de sustenabilitate şi oferă un mediu ideal pentru activităţile noastre logistice. Suntem încrezători că această decizie va consolida şi mai mult poziţia noastră în industrie."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb