Cu 70% din suprafaţă închiriată sau angajată, ParkLake anunţă noi branduri

Valentin Busuioc
Companii #Imobiliare / 19 ianuarie 2015

Cu 70% din suprafaţă închiriată sau angajată, ParkLake anunţă noi branduri

Mall-ul ParkLake Plaza, un proiect comun al Sonae Sierra şi Caelum Development, dezvoltat în Sectorul 3 din Capitală, a semnat contracte de închiriere cu Zara, Bershka, Massimo Dutti, Stradivarius, Pull&Bear, Zara Home şi Oysho (toate aparţinând grupului spaniol Inditex), precum şi cu H&M, Koton, Maxitoys şi Maxbet, conform unui comunicat remis azi redacţiei.

Aceste brand-uri se vor alătura hypermarket-ului Carrefour. ParkLake va avea peste 200 de unităţi, printre care 23 de restaurante şi un cinematograf multiplex, dispuse pe o suprafaţă totală închiriabilă de 70.000 de metri pătraţi.

Până în prezent, ParkLake a semnat şi/sau angajat 70% din suprafaţa totală închiriabilă. Construcţia centrului avansează, în acest moment realizându-se lucrări structurale. Inaugurarea mall-ului va avea loc în 2016.

Prin semnarea acestor contracte, ParkLake va găzdui unul dintre cele mai mari magazine H&M din ţara noastră, cu o suprafaţă de 2.700 mp, precum şi toate brand-urile Inditex prezente pe piaţa românească (Zara, Zara Home, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka şi Pull&Bear), care vor ocupa o suprafaţă totală închiriabilă de peste 6.000 mp. În plus, a fost confirmată prezenţa mărcilor Koton, Maxitoys şi Maxbet.

Park Lake reprezintă o investiţie de 180 de milioane de euro şi îşi va deschide porţile în 2016. Centrul comercial va oferi retail pe o suprafaţă de 70.000 mp cu mai mult de 200 de magazine şi 2.600 de spaţii de parcare subterane.

Dezvoltatorul imobiliar Sonae Sierra deţine 46 de centre comerciale, cu o valoare de piaţă de peste 5,9 miliarde euro şi este prezentă în 14 ţări, de pe 4 continente: Portugalia, Algeria, Azerbaijan, Brazilia, China, Columbia, Germania, Grecia, Italia, Maroc, România, Rusia, Spania şi Turcia. Sonae Sierra administrează şi/sau închiriază 82 de centre comerciale şi o suprafaţă totală închiriabilă de 2,6 milioane mp, care găzduiesc un număr de circa 8.300 de chiriaşi. În 2013, Sonae Sierra a primit peste 406 de milioane de vizite în centrele comerciale pe care le administrează. În prezent, firma are 6 proiecte în curs de dezvoltare (dintre care 3 sunt pentru terţe companii) şi alte 4 noi proiecte în plan.

Caelum Development este o companie specializată în investiţii şi dezvoltare imobiliară, deţinută de un grup privat de investitori irlandezi cu peste 10 ani experienţă pe piaţa europeană de real estate. Având sediul central în Varşovia, Grupul Caelum are un portofoliu extins de 36 de proiecte în Europa şi include 21 de centre de retail cu o suprafaţă brută de 200.000 mp.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb