CUSHMAN & WAKEFIELD ECHINOX:  StreamWIDE se alătură noului pol IT din cadrul proiectului Timpuri Noi Square

T.E.
Companii / 6 august 2019

Eduard Turcoman

Eduard Turcoman

StreamWIDE, companie specializată în industria software şi telecomunicaţii, îşi mută biroul din Bucureşti în cadrul proiectului Timpuri Noi Square, alăturându-se astfel noului pol de IT creat în parcul de afaceri dezvoltat de Vastint România, se arată într-un comunicat al companiei.

StreamWIDE a închiriat un spaţiu de 730 de metri pătraţi în cadrul celei de-a treia clădiri a proiectului, tranzacţia fiind intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox. Prin finalizarea acestei clădiri, proiectul Timpuri Noi Square ajunge la o suprafaţă închiriabilă de peste 50.000 de metri pătraţi, cu un grad general de ocupare de peste 90%, mai mult de jumătate din spaţii fiind închiriate de companii din industria IT.

Eduard Turcoman, Director, Office Agency, Cushman & Wakefield Echinox, citat în comunicat, a declarat: "StreamWIDE a ales mutarea în Timpuri Noi Square deoarece managementul a înţeles că şi spaţiul în sine reprezintă o modalitate de atragere şi retenţie a talentelor din domeniul IT. Confortul angajaţilor va fi sporit prin avantajele oferite de dotările tehnice specifice unei clădiri de clasa A, de oferta atractivă de retail, constând în locaţiile Biutiful Downtown şi Carnivale Food Market, dar şi prin poziţionarea în apropierea centrului Capitalei. Această tranzacţie reconfirmă poziţia Timpuri Noi Square ca noul pol de IT major al Bucureştiului."

StreamWIDE este o companie fondată în 2001 de o echipă de ingineri de origine franceză, prezentă pe piaţa locală de aproape 15 ani, biroul din Bucureşti având operaţiuni de cercetare - dezvoltare (R&D) şi suport.

Timpuri Noi Square este unul dintre cel mai mari proiecte mixte din ţara noastră şi va atinge o suprafaţă totală de peste 100,000 metri pătraţi de birouri şi spaţii comerciale moderne, clasa A şi o componentă rezidenţială de aproximativ 50,000 metri pătraţi. Primele trei clădiri de birouri sunt deja livrate, fiind ocupate în proporţie de 90%.

Cushman & Wakefield Echinox este una dintre cele mai mari firme de consultanţă imobiliară de pe piaţa locală şi afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deţinut şi operat independent.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb