D-LINK - parcurge programul de certificare WI-FI ALLIANCE, pentru familia WIRELESS N

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 24 iulie 2007

D-Link, furnizorul de soluţii complete de reţele pentru consumatori individuali şi companii, a fost certificat conform draft-ului 802.11n de către Wi-Fi Alliance, care recunoaşte oficial produsele D-Link Wireless N Gigabit Router şi Notebook Adapter ca fiind Wi-Fi CERTIFIED conform 802.11n draft 2.0.

Această distincţie garantează interoperabilitatea produselor 11n, respectarea protocolului de securitate şi compatibilitatea retroactivă cu generaţii anterioare de echipamente Wi-Fi, incluzând produsele de mare succes 802.11g.

Router-ul D-Link Wireless N (DIR-655) şi adaptorul pentru Notebook (DWA-645) au parcurs cu succes testele Wi-Fi Alliance şi procesul ulterior de certificare, urmând să fie etichetate ca produse Wi-Fi CERTIFIED 802.11n draft 2.0. Aceste produse vor afişa un logo distinctiv, de prestigiu, anunţând consumatorii că respectă rigorile testărilor standard ale industriei de gen.

"Toate laudele noastre companiei D-Link, pentru obţinerea certificării Wi-Fi pentru produsele sale Wireless N Gigabit Router şi Notebook Adapter," a declarat Frank Hanzlik, Wi-Fi Alliance Managing Director. "Faptul că au corespuns cerinţelor riguroase pentru Wi-Fi CERTIFIED 802.11n draft 2.0 este o mare realizare şi reflectă decizia D-Link de a aduce pe piaţă tehnologie Wi-Fi interoperabilă, protejată, de generaţie următoare."

Asigurând viteze semnificativ mai ridicate şi o rază de acoperire mai mare decât echipamentele Wi-Fi din generaţia anterioară, produsele bazate pe noul standard 802.11n draft 2.0 pot realiza mai multe ca oricând, oferind consumatorilor acoperire în întreaga locuinţă şi permiţând rularea unor aplicaţii solicitante, cum ar fi: vizionare de conţinut video de înaltă definiţie, jocuri online cu mai mulţi utilizatori într-o singură reţea şi transfer cu viteză mare pentru fişiere cu fotografii, muzică şi multe altele. Micile companii care utilizează produsele 802.11n le vor putea folosi pentru a creşte capacitatea reţelei şi a-i îmbunătăţi puterea.

D-Link se află într-o perioadă de avânt datorită ofertelor sale conforme cu 802.11n draft 2.0. Prestigioasa firmă de analiză In-Stat raportează că produsele D-Link realizate pe baza draft-ului 802.11n au cucerit o cotă de piaţă semnificativă, prezentând cea mai puternică creştere în această categorie, mai exact peste 66% în livrări de unităţi din trimestrul al IV-lea din 2006 până în primul trimestru din 2007. De asemenea, D-Link a anunţat recent o altă premieră absolută pe piaţă, oferind reactualizări ale produselor conform 2.0 pentru linia sa produse draft 802.11n Wireless N.

D-Link DIR-655 se bazează pe tehnologia XSPAN WLAN de la Atheros, conţinută în suita de teste Wi-Fi Alliance 802.11n draft, care a fost de asemenea etichetată ca Wi-Fi CERTIFIED pentru draft-ul 802.11n.

"Suntem mândri să fim una dintre primele companii care primesc statutul Wi-Fi CERTIFICATION (CERTIFICARE Wi-Fi) şi să ne asociem cu Wi-Fi Alliance în oferta noastră de produse şi tehnologii, care respectă promisiunea fenomenului de convergenţă în industria de gen," a declarat AJ Wang, Chief Technology Officer, D-Link. "Atingerea următoarei etape a acestei importante tehnologii, cu alinierea la draft-ul 2.0, precum şi parcurgerea cu succes a rigurosului proces de certificare al Wi-Fi Alliance confirmă valoarea eforturilor investite de D-Link în produsele sale pentru a corespunde specificaţiei 802.11n în ceea ce priveşte fiabilitatea, securitatea şi interoperabilitatea acestora."

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb