D-Toys a intrat pe pieţele din vestul Europei

G.D.
Companii / 12 decembrie 2022

D-Toys a intrat pe pieţele din vestul Europei

Producătorul român de jocuri şi jucării D-Toys a intrat anul acesta pe pieţele din vestul Europei şi are planuri de extindere pe întreg continental, conform unui comunicat remis redacţiei. Cunoscută pentru marca ROOVI, compania a beneficiat de consultanţă din partea APTIQ Global prin Accountess I APTIQ Tax Romania, APTIQ Legal Romania şi APTIQ Legal Germany în vederea extinderii. Totul se întâmplă după ce anul trecut compania a reuşit atragerea unei investiţii de 2 milioane de euro din partea Black Sea Fund pentru dezvoltarea mărcii, produselor şi infrastructurii de producţie şi depozitare.

Potrivit sursei citate, D-Toys a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproape 16 milioane de lei, aportul majoritar fiind constituit de vânzările interne. Din 2022 jocurile şi jucăriile marca ROOVI, produse de D-Toys, sunt disponibile şi pe pieţele din Germania, Austria, Elveţia şi urmează să ajungă în toată Europa.

"Încă de la începuturile noastre, din 2001, ne-am propus să aducem oamenii împreună, să le oferim ocazii de a petrece timp de calitate. În vremurile pe care le trăim, în care totul trebuie să se întâmple rapid, oamenii pot fi mai fericiţi dacă învaţă din nou bucuria de a se juca, de a investi în timp personal, cu copiii, familia şi prietenii. După 20 de ani în care am creat bucurie pentru clienţii noştri din România, în 2022 păşim cu încredere şi către pieţele din Europa de Vest în care venim cu produsele ROOVI, superioare din punct de vedere calitativ şi al siguranţei faţă de alternativele de import din Asia", declară Alex Bute, CEO al D-Toys.

D-Toys produce jocuri educaţionale, de societate şi puzzle-uri pentru copii şi adulţi în fabrica de la Sfântu Gheorghe, unde lucrează 120 de oameni.

Intrarea pe pieţele mari din Europa este o acţiune care necesită informaţii foarte clare şi bine structuate. În acest sens, Accountess I APTIQ Tax Romania, ca membră APTIQ Global a oferit consultanţă companiei D-Toys pentru eficientizarea fluxurilor de lucru şi transmitere a documentelor, pregătirea de noi proceduri interne şi instruirea resursei umane, optimizarea fluxurilor de plată şi a cash-flow-ului.

"Extinderea pe noile pieţe este un pas important pentru D-Toys şi avem un sentiment plăcut, fiindcă le-am fost aproape de-a lungul întregului proces. Este o situaţie firească pentru Accountess I APTIQ Tax Romania să fim implicaţi în planurile de viitor ale partenerilor noştri, mai departe de cifrele contabile, şi să construim împreună fiecare etapă a unor poveşti de succes, aşa cum este intrarea pe noi pieţe. Experţii noştri au lucrat cot la cot alături de echipa D-Toys, pentru a ne asigura că ceea ţine de fluxurile de lucru, proceduri, cash-flow şi celelalte detalii semnificative pentru un asemenea pas sunt realizate la standardele necesare", a declarat Mihaela Teleman, CEO Accountess I APTIQ Tax Romania

Cu o echipă de peste 300 de consultanţi, APTIQ Global îşi asistă clienţii în extinderea activităţii la nivel internaţional, oferind un pachet de servicii complexe în care, pe lângă consultanţă fiscală, audit, resurse umane şi salarizare, sunt acoperite domenii precum asistenţă juridică, evaluări, fuziuni şi achiziţii, consultanţă în management şi IT&C.

"A fost o plăcere să lucrăm cu D-Toys, o companie inovativă şi cu viziune pe termen lung. Europa este o piaţă profitabilă pentru firmele româneşti care pot şi doresc să se extindă, un avantaj fiind şi cadrul comun legislativ şi financiar pe care noi îl putem valorifica în interesul lor", a declarat Andreas Ludl, Preşedintele Consiliului Executiv APTIQ Global, care a oferit asistenţa juridică, prin APTIQ Legal Germany, pentru extinderea D-Toys în Europa, se menţionează în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb