Dacia: 6 vehicule Duster, trimise în Africa pentru a sprijini UE în demersurile contra Ebola

A.C.
Companii #Auto / 1 noiembrie 2014

Şase vehicule Dacia Duster vor fi expediate în Africa pentru a sprijini demersurile Uniunii Europene în lupta contra Ebola, potrivit unui comunicat remis de producătorul auto azi redacţiei.

Vehiculele au fost puse la dispoziţia autorităţilor, azi, la Mioveni, în prezenţa şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Raed Arafat.

"Dacia a avut întotdeauna o relaţie foarte bună cu instituţiile publice din România. De aceea, ne alăturăm astăzi autorităţilor române şi, implicit, autorităţilor europene în lupta contra Ebola. Noi am donat 2 vehicule Duster şi am oferit un preţ bun pentru alte 4 vehicule Duster pe care SMURD le-a achiziţionat. Maşinile vor pleca astăzi spre Rotterdam şi sperăm să contribuie la eforturile pe care întreaga comunitate internaţională le face pentru eradicarea Ebola. Acest demers se încadrează în politica de responsabilitate socială a Dacia şi a Grupului Renault", a declarat la predarea vehiculelor Cornel Mănucu, Director Direcţie Vânzări Speciale Dacia.

Dacia şi-a crescut cota de piaţă în Europa cu 0,2%, la 2,4%, în cel de-al treilea trimestru faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, şi rămâne brandul cu cea mai rapidă creştere pe piaţa auto europeană, contribuind la avansul de 6,7% al veniturilor grupului Renault.

Renault a raport venituri în urcare în al treilea trimestru din acest an, de 8,53 de miliarde de euro, în comparaţie cu 7,99 miliarde de euro în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Această creştere limitează pierderea importantă din al doilea trimestru din acest an, când veniturile Renault au scăzut cu 5% faţă de al doilea trimestru din 2013. Astfel, la nivelul primelor nouă luni, veniturile totale ale grupului francez au scăzut cu 0,3% faţă de acelaşi interval al anului trecut.

Pe piaţa europeană, Renault a înregistrat vânzări în urcare cu 7,6% în cel de-al treilea trimestru comparativ cu perioada corespunzătoare din 2013.

Grupul şi-a crescut cota de piaţă cu 0,2%, la 9,3%, datorită vânzărilor Dacia şi, în special, a modelului Sandero, care a fost lider al industriei auto din Spania în acest trimestru, potrivit comunicatului Renault.

De asemenea, alte modele ale grupului care au consemnat vânzări mari sunt Renault Clio şi Renault Captur.

Renault a vândut 612.934 de automobile la nivel global în perioada iulie-septembrie, crescându-şi cota de piaţă în Europa, Asia şi Africa.

Grupul estimează că piaţa auto din Europa va înregistra un avans de 5% la finalul acestui an.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb