DAL Travel lansează Black Friday pentru destinaţiile exotice

G.B
Companii / 10 noiembrie 2021

Daniela Nedelcu, director general DAL Travel

Daniela Nedelcu, director general DAL Travel

Din ce în ce mai mulţi turişti români se orientează, în timpul sezonului de iarnă, dar şi în ultimul timp, către destinaţiile exotice. Cu această ocazie, DAL Travel, lansează, în perioada 12-21 noiembrie, o campanie de reduceri Black Friday, dedicată în special destinaţiilor exotice şi circuitelor premium. Cine rezervă în această perioadă, beneficiază de reduceri pentru anumite circuite turistice care se vor derula până la finele anului, inclusiv circuitele de Revelion, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, ofertele turistice "Black Friday premium" propuse de agenţia DAL Travel acoperă atât sărbătorile de iarnă, cât şi pachetele turistice pentru anul viitor, până în luna septembrie.

"Suntem o agenţie de turism specializată pe produse premium, circuite, destinaţii exotice şi tocmai de aceea, pentru a impulsiona acest tip de turism, am decis să lansăm, în premieră, o campanie de Black Friday premium, în care am inclus în special destinaţii exotice. Am observat un apetit crescut al românilor pentru destinaţii exotice şi pentru circuite în ţări îndepărtate, pe continente precum America de Sud şi Centrală, Africa sau Asia. Prin reducerile Black Friday pentru rezervări în perioada 12 - 21 noiembrie, un turist poate beneficia de ofertele de Revelion, de Paşte, dar şi de circuitele care sunt lansate până în a doua parte a anului viitor", subliniază Daniela Nedelcu, director general DAL Travel.

Cel mai recent pachet inclus în campania Black Friday DAL Travel este numit Pieţele de Crăciun din Alsacia, din perioada 7 - 13 decembrie.

O mare parte dintre ofertele Black Friday se adresează Revelionului 2022, printre care amintim: Africa de Sud & Cascada Victoria, Iordania, Turcia Cappadocia, Paris, Tanzania & Zanzibar, Mexic - Guadalajara cu minisejur la Cancun, Asia Centrală Uzbekistan, Portugalia şi Albania

Printre ofertele Black Friday pentru anul viitor se numără Carnaval în Insula Madeira, Egipt şi Croazieră pe Nil, Maroc, Peru - Colca - Nazca, inclusiv câteva destinaţii de Paşte, precum Albania, Turcia de Sud Est şi Uzbekistan. Cea mai îndepărtată în timp ofertă Black Friday este Peru - marele circuit, care se va desfăşura în perioada 23 august - 6 septembrie 2021, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb