DAN TUDORACHE, DUPĂ CE A FOST PUS SUB CONTROL JUDICIAR: "Oare ce reclamă atâta urgenţă, în cazul unor presupuse fapte din 2008?"

J.P.
Anticorupţie / 21 noiembrie 2020

"Oare ce reclamă atâta urgenţă, în cazul unor presupuse fapte din 2008?"

Dan Tudorache a reacţionat pe pagina sa pe Facebook la comunicatul oficial al DNA, în urma căruia a fost pus sub control judiciar pentru complicitate la trafic de influenţă şi spălare de bani.

Tudorache: "Dragi prieteni, indiferent cât de neplăcut este acest subiect, am promis că vă voi ţine la curent cu mersul anchetei. Aseară am fost convocat la DNA, unde am zăbovit mai mult de 12 ore, cerându-mi-se explicaţii pentru presupuse fapte din urmă cu mai mult de 12 ani. Nu m-am prevalat de dreptul la tăcere, pentru că, aşa cum am spus, NU AM NIMIC DE ASCUNS. Am încredere în Justiţie şi voi contribui activ la aflarea adevărului."

Fostul primar spune că se întreabă "oare ce reclamă atâta urgenţă, în cazul unor presupuse fapte din 2008??? Acum, cu 2 săptămâni înainte de alegerile parlamentare! Cu toate acestea, refuz să intru pe tărâmul speculaţiilor, deşi tentaţia este foarte mare."

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Daca doar "convocarea " s-a petrecut "aseara " iar cele 12 ore zabovite au fost a doua zi ,treaca mearga , dar daca aceste ore au fost in cursul noptii este absolut odios , o situatie de pe vremea Securitatii si a echivalentului sa Gestapoul ! Sper sa fie valabila prima ipoteza .

    1. P.S.. Constat din articolul urmator ca "...sambata dimineata , la iesirea de la audieri .." darama speranta mea intr-o comportare decenta ,civilizata a unui "organ" al statului de drept ! Umbra lui Kovessi persista !

    cand il auzeai la tv , ziceai ca-i de la pnl nu de la psd . el spera sa-l scape judecatorii care ii protejeaza pe cei din pnl . totusi ,sa tii ascunse la sertar fapte de acum 12 ani , te face sa crezi ca unii procurori , au incasat ceva de la omu' , dar or fi iesit din circuit si au aparut altii flamanzi .

    1. se prea poate ce spui, ca dosarele se pun in cui daca mai pui ceva bani in sertaru caruia este repartizat

      nu ajung banii din salar la judecatorii lui papura-voda 

    Daca discutia a durat cel putin 12 ore, inseamna cel putin faptul ca procurorii au multe semne de intrebare legate de Todorache.

    Incrancenarea cu care Tudorache s-a tinut de scaunul de primar poate fi urmarea faptului ca se stia cu musca pe caciula. 

    De ce PSD nu-l scoate de pe listele parlamentare (loc eligibil) ?

    Spera PSD sa-l scape cu ajutorul noului parlament ? 

    O mizerie de om ! Să cumperi 46.000 tablete la aprox. 1600 lei bucata? Sper să nu se justifice că nu știa! Trebuia 48 de ore anchetat!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb