Danone va ieftini toată gama de produse în luna iulie cu circa 8%

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 26 mai 2009

Vânzările producătorului de lactate Danone România au scăzut cu 10%

Producătorul de lactate Danone România a înregistrat în T1 din 2009 o scădere a vânzărilor cu 10% faţă de anul 2008, însă estimează o revenire a afacerilor în a doua jumătate a anului, pe fondul scăderii preţurilor la toate produsele, a declarat ieri directorul general al companiei Stephane Batoux, citat de NewsIn.

Danone va ieftini toată gama de produse în luna iulie a anului curent cu circa 8%. Astfel, reprezentanţii companiei estimează că vânzările vor creşte, iar cifra de afaceri a producătorului Danone se va majora cu 5-10 procente faţă de anul 2008.

De asemenea, directorul general al Danone România a adăugat că această ieftinire va fi a doua din acest an, după ce în luna aprilie, compania a ieftinit un sortiment de iaurt cu circa 20%.

"În iulie vor scădea preţurile cu 8%, deoarece situaţia economică din piaţă este dificilă şi vrem să ne asigurăm că vânzările vor creşte în acest an. De asemenea, vrem să acordăm astfel un sprijin mai mare fermierilor români pentru că mărirea vânzărilor va mări cantitatea de lapte cumpărată de la aceştia", a mai adăugat reprezentantul Danone.

El a mai spus că Danone România nu va reduce în acest an numărul de angajaţi, deşi face eforturi mari pentru a menţine numărul acestora constant şi nu va diminua nici orele de training ale personalului."România trece printr-un moment dificil, însă noi nu vom concedia pe nimeni, chiar dacă depunem eforturi majore pentru a susţine toţi angajaţii", a menţionat Batoux.

În prezent, Danone România are aproximativ 720 de angajaţi.

Producătorul de lactate Danone România are o capacitate de producţie de 70.000 de tone pe an şi a obţinut în anul 2008 afaceri de circa 125 milioane de euro.

Ministrul agriculturii, pădurilor şi dezvoltării rurale, Ilie Sârbu, a declarat recent că vânzările de lapte de piaţa românească au scăzut cu 30% în primele trei luni din 2009, trend manifestat la nivelul majorităţii ţărilor din Uniunea Europeană

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb