De patru ani la rând, SAP este cel mai bun angajator

F.A.
Ziarul BURSA #Companii / 25 februarie 2008

Compania SAP a primit titlul de "Cel mai Bun Angajator din Germania" pentru cel de-al patrulea an consecutiv, iar in Japonia s-a clasat printre primii cei mai buni angajatori, conform Institutului Great Place to Work (GPTW).

Studiul efectuat de Institutul Great Place to Work (GPTW) împreună cu revista Capital, publicatia HR, revista de afaceri Impulse, grupul de asigurări ASSTEL şi iniţiativa New Quality of Work INQA, poziţionează compania SAP drept cel mai bun angajator în categoria companiilor cu peste 5.000 de angajaţi. Drept rezultat, SAP este acum nominalizată pentru cel mai bun angajator din Europa. În studiul de anul acesta au participat peste 250 de companii germane de toate mărimile şi din toate industriile.

În plus, SAP Japonia s-a clasat conform Institului GPTW în primele 20 de companii pentru care să lucrezi, pentru a doua oară în ultimii ani. În studiul efectuat în Japonia au participat companii globale precum Microsoft sau Hewlett-Packard, pe lângă companii mari sau mici locale.

"Suntem extrem de încântaţi să fim pentru a patra oară la rând cel mai bun angajator din Germania şi, totodată, să fie recunoscute şi eforturile noastre din Japonia," a declarat Claus E. Heinrich, membru în cosiliul de conducere al SAP AG. "Suntem de părere că SAP oferă o atmosferă de lucru excelentă şi în acelaşi timp foarte plăcută, care le permite angajaţilor noştri să ofere perfomanţe deosebite, iar angajaţii noştri sunt după cum se vede de acord. Rezultatul este o echipă pasionată şi dedicată care continuă să depăşească aşteptările".

Clasamentul nu este efectuat de către un juriu, ci este bazat pe răspunsuri anonime oferite de angajaţii companiilor şi care urmeaza o metodologie internaţională şi standardizată dezvoltată de către Institutul Great Place to Work. Aproape 350 de angajaţi SAP din Germania au răspuns la 60 de întrebări din cinci categorii: corectitudine, spirit de echipa, credibilitate, respect şi mândrie faţă de angajator. Clasamentul acoperă toate aspectele legate de mediul de lucru.

Calificativele mari acordate de către angajaţii SAP subliniază importanţa majoră pe care compania o acordă culturii organizaţionale. Responsabilitatea personală de a atinge o orientare superioară către client, inovaţia şi calitatea, precum şi cele mai bune produse au fost printre caracteristicile care au facut ca SAP să fie din nou cel mai bun angajator.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5156
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2830
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8940
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.6995

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb