De Sărbători, ai alături un prieten: TRIDENT

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri Industriale / 11 decembrie 2007

Hypermarketul Trident din Deva aniversează în decembrie doi ani de la inaugurare, ocazie cu care le-a pregătit clienţilor săi o lună de vis, cadouri surpriză, oferte nemaiîntâlnite: e poveste de iarnă la Trident!

Pentru a sărbători cum se cuvine aniversarea sa de doi ani pe piaţa din Deva, Trident se pregăteşte pentru două săptămâni de frenezie a cadourilor şi premiilor: în fiecare weekend, cei mici sunt aşteptaţi cu prăjituri, suc, bomboane şi face-painting, dar şi jucării noi şi atractive în spaţiul special destinat lor. În data de 15 decembrie, premiile vin la fix: în fiecare oră, unul dintre clienţii care se află la casa de marcat, prin tragere la sorţi, va câştiga un premiu în produse în valoare de 100RON, suplimentat cu încă 50RON pentru cei ce vor avea în coş un produs marca Stenyon. Începând cu 16 decembrie, Trident le-a pregătit clienţilor săi pachete speciale de produse, cu multe gratuităţi, pentru a face sărbătorile mai bogate şi bucatele mai gustoase.

Încă de la deschiderea porţilor singurului hypermarket din oraş, locuitorii Devei au avut alături un prieten de nădejde şi o inepuizabilă sursă de premii, distracţie şi concursuri pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. Cine a călcat pragul magazinului Trident în aceşti doi ani, şi statisticile arată că aproape toată lumea a făcut-o, s-a bucurat din plin de sortimentaţia deosebit de bogată, de preţurile făcute pentru orice buzunar, de ambientul modern şi luxos, de amabilitatea personalului de vânzări. Nu în ultimul rând, la Trident, oricine poate fi un câştigător: de-a lungul timpului, tombolele şi concursurile pregătite pentru clienţi au atras mii de oameni, mulţi dintre ei intrând în posesia unor premii substaţiale: autoturisme, excursii in Grecia, Tunisia şi Franţa, electronice şi electrocasnice şi multe altele. Nu trebuie uitate nici promoţiile de mare succes pe care Trident le-a organizat pentru clienţii săi: campania "Trident îţi asigură necesarul tău zilnic de apă"care le-a adus apă minerală gratis cumpărătorilor, tombola "Cu Trident din nou la şcoală" menită să le dea curaj şi premii celor mici, în prima zi de şcoală, sau Turneul Trident ediţiile 2006 şi 2007, o serie de spectacole muzicale care a traversat întreaga reţea Trident aducând în prim plan trupe de prima clasă.

Preocuparea constantă a managementului Trident pentru a asigura calitatea impecabilă a produselor pe care le comercializează este unul dintre factorii care diferenţiază Trident pe piaţă, fiind un promotor al alimentaţiei corecte, sănătoase, la standarde occidentale. Pentru a întări acest fapt, compania Trident a lansat pe piaţă produse sub marcă proprie, Solaris, aceasta devenind deja sinonimul gustului şi al prospeţimii. Gama Solaris cuprinde în prezent produse lactate şi peşte, urmând a fi extinsă cu delicioşii cozonaci de Crăciun.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb