Deceuninck împlineşte 25 de ani de activitate în România

T.B.
Companii / 4 octombrie 2023

Deceuninck împlineşte 25 de ani de activitate în România

Deceuninck, producător de top de sisteme din PVC pentru ferestre şi uşi, sărbătoreşte 25 de ani de activitate în România, se arată într-un comunicat de presă al Deceuninck, remis redacţiei.

"Aniversarea operaţiunilor noastre în România este cea mai bună ocazie de a vă mulţumi pentru încrederea pe care aţi arătat-o până acum - datorită cooperării comune putem oferi produse la nivel înalt în ceea ce priveşte economisirea de energie, calitatea şi designul. Vremurile sunt mai bune, uneori mai puţin prielnice, de aceea vă mulţumim pentru că sunteţi mereu alături de noi." afirmă Ovidiu Cilibiu, Director de Vânzări Deceuninck România, în deschiderea Galei Deceuninck - 25 de ani în România, se mai arată în comunicat.

În timpul evenimentului de două zile, partenerii noştri au avut ocazia să audă ştirile Deceuninck, despre modul în care ne dezvoltăm împreună şi calea către un viitor mai bun, despre situaţia şi tendinţele pieţei din România, despre inovaţii şi produse, dar şi despre activităţile de marketing curente şi viitoare, conform sursei citate.

Aşa cum se arată în comunicat, "Cea mai importantă piatră de hotar a ultimilor ani în activitatea noastră a fost direcţia inovatoare generată de platforma Elegant. Aceasta aduce o multitudine de noutăţi ce au deja un cuvânt greu de spus în avansul Deceuninck către un viitor sustenabil: triada inovaţiei tehnologice - iCOR, ThermoFibra şi Forthex - aduce beneficii multiple în întreg ciclul de viaţă al ferestrelor şi uşilor, acestea fiind mai uşor de produs şi mai eficiente energetic, conţin material reciclat între 15 şi 30%, printre cele mai ridicate procente oferite pe piaţă, cu un consum de energie considerabil mai mic şi cu un design ce aduce profilele din PVC la nivelul imaginii aluminiului. Datorită platformei Elegant, noi am crescut constant în ultimii ani, anul 2022 fiind un an record al Grupului, cu vânzări de peste 974.1 milioane de euro. În România, chiar dacă platforma Elegant a fost lansată mai târziu faţă de alte ţări din Europa Centrală, vânzările sunt în creştere, aceasta fiind dovada că activăm pe o piaţă matură, pe care o respectăm şi susţinem cu produse de top. Anul 2023 a adus o lărgire semnificativă a partenerilor Deceuninck România, ceea ce se va reflecta în cifrele afacerii, dar mai ales în satisfacţia celor ce aleg confortul, inovaţia şi sustenabilitatea ferestrelor şi uşilor realizate cu sistemele Deceuninck." ne declară Grzegorz Federowicz, Director de Vânzări Deceuninck Europa Centrală, informează compania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb