DECIZIE A MINISTERULUI ECONOMIEI Spitalele "Colţea" şi "Bagdasar Arseni" se modernizează cu 10 milioane de lei de la Hidroelectrica

I.L.
Companii / 23 decembrie 2019

Spitalele "Colţea" şi "Bagdasar Arseni" se modernizează cu 10 milioane de lei de la Hidroelectrica

Spitalele "Colţea" şi "Bagdasar Arseni" vor fi modernizate cu aparatură în valoare de peste 9,6 milioane de lei, în urma unei decizii aprobate, vineri, în Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Hidroelectrica, de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, informează un comunicat remis Redacţiei noastre.

Potrivit sursei citate, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri a afirmat, în cursul Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor Hidroelectrica: " Încurajăm acţiunile din domeniul sănătăţii publice, prin alocarea sumelor care să fie folosite pentru modernizarea spitalelor de stat din România. Totodată, încurajăm implicarea în proiecte în domeniul educaţiei, dar şi stimularea proiectelor culturale şi sportive care contribuie la sporirea notorietăţii naţionale şi a imaginii de ţară. Ne dorim ca exemplul pe care îl dăm astăzi la Hidroelectrica să fie urmat de cât mai multe societăţi care lucrează în România, indiferent de structura de capital a acestora - public sau privat, sau de domeniul în care îşi desfăşoară activitatea".

Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar Arseni" va primi, potrivit sursei menţionate, 4,5 milioane lei pentru extinderea şi modernizarea infrastructurii, iar Spitalul "Clinic Colţea", va primi 5,1 milioane de lei, pentru achiziţionarea echipamentului de imagistică medicală şi pentru amenajarea spaţiului în care aparatul va fi instalat.

Potrivit comunicatului, cele 9,6 milioane de lei fac parte din planul de susţinere a proiectelor de responsabilitate socială din domeniul sănătăţii, în care Hidroelectrica a mai investit 100 de mii de euro, în urma deciziei Ministerului, în calitate de acţionar majoritar.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Foarte bine macar stim de unde s-au luat banii si ce s-a facut cuei! FELICITARI!

    Cand au nevoie de bani, in mod traditional PDL-istii se gandec la Hidroelectrica. Gaura de un miliard de euro trebuie refacuta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb