Dedeman deschide magazinul Bucureşti Ghencea pe 18 septembrie

J.P.
Comunicate de presă / 16 septembrie 2020

Dedeman deschide magazinul Bucureşti Ghencea pe 18 septembrie

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, inaugurează vineri, 18 septembrie, al 7-lea magazin din capitală, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Noul magazin din Bucureşti a fost construit pe Bulevardul Ghencea, pe un teren cu o suprafaţă de aproximativ 59.000 mp, în urma unei investiţii totale în valoare de 29 de milioane de euro. Este al şaptelea magazin Dedeman din capitală şi al doilea din sectorul 6.

Cu o suprafaţă construită de peste 18.000 mp, Dedeman Ghencea îi aşteaptă pe bucureşteni cu o echipă dedicată, formată din 220 de angajaţi, cu peste 45.000 de produse disponibile la raft, dar şi cu numeroase soluţii şi servicii complementare, special gândite pentru reuşita tuturor planurilor pentru casă şi grădină.

În perioada de izolare generată de pandemie, mulţi oameni au descoperit utilitatea şi plăcerea de a bricola, ocupându-şi timpul petrecut acasă cu lucrări de construcţii sau renovări, mici reparaţii, grădinărit şi alte proiecte care abia acum s-au bucurat de timpul necesar pentru a fi puse în aplicare. Prin deschiderea magazinului din Ghencea, Dedeman vine în sprijinul clienţilor din această zonă a capitalei, încurajând noile preocupări şi fiind totodată mai aproape de împlinirea oricărui astfel de proiect.

"Să fii cât mai accesibil într-un oraş mare şi aglomerat reprezintă un mare avantaj competitiv, dar şi o dovadă de preocupare faţă de clienţi şi faţă de timpul acestora. Încă de la început, ne-am propus să deschidem în Bucureşti un număr suficient de magazine, astfel încât oricine să poată ajunge la unul dintre acestea în maximum 20 de minute. Inaugurarea magazinului Dedeman Ghencea este încă un pas important făcut în această direcţie." - Dragoş PAVĂL, Preşedintele companiei Dedeman.

Interiorul generos al noului magazin include şi un showroom de mobilă, un showroom de gresie, faianţă şi mobilier de baie, precum şi două sere cu climă controlată (caldă/rece) şi o pergolă.

În zona exterioară au fost amenajate 631 de locuri de parcare, dar şi spaţii verzi desfăşurate pe o suprafaţă de peste 17.500 mp.

Pe acoperişul magazinului Dedeman Ghencea au fost montate panouri solare ce produc energie electrică destinată exclusiv autoconsumului. În prezent, 26 dintre magazinele Dedeman beneficiază deja de energie verde obţinută pe baza energiei solare.

Magazinul pune la dispoziţie şi 4 staţii duble de încărcare a maşinilor electrice, unde pot fi încărcate simultan până la 8 maşini.

Dedeman Ghencea se alătură magazinelor din Slobozia şi Lugoj, deschise tot în 2020. Odată cu inaugurarea acestuia, reţeaua Dedeman ajunge la un număr total de 53 de magazine.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb