Dell Technologies consolidează rezilienţa cibernetică cu inovaţii în domeniul protecţiei

V.G.
Companii / 14 decembrie 2022

Dell Technologies consolidează rezilienţa cibernetică cu inovaţii în domeniul protecţiei

Dell PowerProtect Data Manager Appliance aduce o serie de progrese pentru protecţia datelor în multicloud, care sunt simplu de utilizat, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, inovaţia Dell în domeniul rezilienţei şi securităţii operaţionale bazate pe inteligenţă artificială accelerează adoptarea arhitecturilor Zero Trust, ajutând la protejarea organizaţiilor de ameninţările tot mai serioase ale atacurilor cibernetice.

Noile soluţii contribuie la abordarea provocărilor tot mai importante cu care se confruntă organizaţiile în materie de protecţie a datelor. Conform studiului Dell Global Data Protection Index (GDPI) din 2022, organizaţiile au înregistrat niveluri mai ridicate de dezastre naturale şi moderne decât în anii precedenţi, ceea ce a dus la mai multe pierderi de date, la creşterea timpului de nefuncţionare şi a costurilor de recuperare.

În ultimul an, atacurile cibernetice au reprezentat 48% din totalul dezastrelor (în creştere de la 37% în 2021), depăşind toate celelalte cauze de întrerupere a datelor. De asemenea, sondajul a arătat că 85% dintre organizaţiile care utilizează mai mulţi furnizori de protecţie a datelor văd un beneficiu în reducerea numărului acestora. În plus, a indicat că organizaţiile care utilizează un singur furnizor de protecţie a datelor au suportat cu 34% mai puţine costuri de recuperare în urma atacurilor cibernetice sau a altor incidente cibernetice decât cele care au utilizat mai mulţi furnizori.

"Având în vedere că în lumea digitală de astăzi aproape totul este conectat la internet, nevoia de a proteja datele valoroase este mai importantă ca niciodată. Acest peisaj digital necesită o strategie modernă de protecţie şi securitate a datelor pentru a face faţă ameninţărilor cibernetice. Soluţiile punctuale nu sunt suficient de profunde sau de cuprinzătoare pentru a ajuta la protejarea organizaţiilor. Dell sprijină clienţii să-şi consolideze rezilienţa cibernetică prin oferta de software, sisteme şi servicii integrate de protecţie a datelor, pentru a se asigura că datele şi aplicaţiile sunt protejate, indiferent unde se află", a declarat Jeff Boudreau, preşedinte şi director general al Infrastructure Solutions Group, Dell Technologies.

Sondajul GDPI a constatat că 91% dintre organizaţii cunosc sau intenţionează să implementeze o arhitectură Zero Trust - un model de securitate cibernetică care schimbă modul în care organizaţiile privesc securitatea, trecând de la o abordare bazată exclusiv pe apărarea perimetrală la o strategie proactivă care permite doar traficul cunoscut şi autorizat prin graniţele sistemului şi prin circuitele de date. Cu toate acestea, doar 23% dintre organizaţii implementează un model Zero Trust, iar 12% au dus acest demers la bun sfârşit. Cu caracteristici de securitate încorporate, proiectate în hardware, firmware şi puncte de control al securităţii, abordarea holistică a Dell ajută organizaţiile să realizeze arhitecturi Zero Trust pentru a consolida rezilienţa cibernetică şi a reduce complexitatea securităţii.

Dell continuă să ofere inovaţii pentru soluţia sa de protecţie a datelor, Dell PowerProtect Data Manager, pentru a ajuta organizaţiile să îşi simplifice operaţiunile IT şi să reducă riscurile. PowerProtect Data Manager răspunde nevoii tot mai mari de rezilienţă cibernetică şi susţine principiile Zero Trust cu noi capabilităţi de securitate operaţională integrate, cum ar fi autentificarea multifactorială, autorizarea dublă şi controalele de acces bazate pe roluri.

"Dell PowerProtect Data Manager ne simplifică mediul de backup, oferindu-ne agilitatea de afaceri necesară pentru a ne proteja datele pe măsură ce ne transformăm digital. Cu noul Dell PowerProtect Data Manager Appliance, putem implementa mai simplu Data Manager în întreaga noastră infrastructură, ceea ce ne ajută să fim mai eficienţi şi ne consolidează rezistenţa cibernetică", a declarat James McNair, vicepreşedinte, manager de sisteme distribuite, Trustmark Bank.

PowerProtect Cyber Recovery pentru Google Cloud le permite clienţilor să implementeze un seif cibernetic izolat în Google Cloud pentru a separa şi a proteja datele în mod mai sigur în cazul unui atac cibernetic. Spre deosebire de soluţiile standard de backup bazate pe cloud, accesul la interfeţele de gestionare este blocat prin controale de reţea şi poate necesita acreditări de securitate separate şi autentificare cu mai mulţi factori pentru acces.

Organizaţiile îşi pot folosi abonamentul Google Cloud existent pentru achiziţionarea PowerProtect Cyber Recovery prin intermediul Google Cloud Marketplace, iar serviciul poate fi achiziţionat direct de la Dell şi de la partenerii săi.

Dell APEX Data Storage Services se extinde pentru a oferi o opţiune Backup Target, un spaţiu de stocare backup mai sigur într-un model de consum flexibil, cu plata la utilizare. Serviciul Backup Target este uşor de adoptat de către clienţi şi simplifică procesul de achiziţie, implementare şi întreţinere a stocării backup. Bazându-se pe poziţia de lider a Dell în domeniul dispozitivelor de date şi al protecţiei datelor1, serviciul Backup Target ajută la reducerea amprentei de stocare a clienţilor şi poate creşte disponibilitatea datelor, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb