Dent Estet inaugurarează două clinici în Sibiu

I.T.
Companii / 31 ianuarie 2019

Dent Estet inaugurarează două clinici în Sibiu

Grupul de clinici Dent Estet continuă planul de investiţii şi ajunge, la începutul acestui an, la un total de zece unităţi dentare, odată cu deschiderea a două clinici în Sibiu, una pentru adulţi şi cea de-a doua adresată exclusiv copiilor.

Valoarea investiţiei în cele două noi unităţi se ridică la aproape două milioane de euro, cea mai mare investiţie în segmentul de clinici stomatologice din Sibiu şi din regiune, potrivit unui comunicat al instituţiei remis, astăzi, Redacţiei noastre.

În total, cele două clinici cumulează un număr de 12 unituri dentare, iar printre dotări se numără singurul centru de radiologie integrat într-o clinică din Sibiu, complet echipat şi 100% digitalizat, un studio foto digital, o sală de training şi un centru de pregătire şi certificare a profesioniştilor din medicina dentară.

"Piaţa de servicii stomatologice s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Suntem foarte încântaţi să aducem la Sibiu leadershipul şi modelul de business pe care Dent Estet şi l-a asumat cu succes încă de acum 20 de ani. După parteneriatul strategic cu Polisano de acum doi ani, ne consolidăm, astfel, prezenţa la nivel regional, dar şi aria de servicii oferite pacienţilor. Poziţionat în inima ţării, Sibiul este o alegere strategică în planul nostru de investiţii şi ne propunem ca în scurt timp să polarizeze şi pacienţi din judeţele învecinate inclusiv pe segmentul de stomatologie", spune Mihai Marcu, Preşedintele Consiliului de Administraţie al MedLife.

Clinica Dent Estet Sibiu pentru adulţi are o suprafaţă de 750 de metri pătraţi şi un număr de şapte unituri dentare A-Dec.

Dent Estet 4 Kids Sibiu dispune de cinci unituri şi se întinde pe o suprafaţă de aproape 200 de metri pătraţi.

Echipa care lucrează în noile clinici din Sibiu este formată din 35 de persoane, dintre care aproape jumătate sunt medici. Echipa medicală cuprinde medici din Sibiu, ce activează exclusiv în clinicile Dent Estet.

Clinica Dent Estet Sibiu pentru adulţi este dotată cu tehnologie high-tech integrată, dispune de un studio foto digital, de un centru de radiologie dentară integrat şi de o sală de intervenţii pentru chirurgia dentară.

Din anul 2016, DENT ESTET face parte din grupul MedLife.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb