Dent Estet preconizează o cifră de afaceri de 5 milioane de euro în acest an

S.A.
Companii / 2 decembrie 2015

Grupul de clinici Dent Estet, unul din actorii importanţi din domeniul serviciilor de medicină dentară din ţara noastră, preconizează să încheie anul în curs cu o cifră de afaceri de 5 milioane de euro, ceea ce ar reprezenta o creştere de 30% în primele trimestre ale anului, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, transmite un comunicat de presă al companiei trimis redacţiei.

"Am bugetat pentru acest an o creştere cu 15% a cifrei de afaceri faţă de valoarea de anul trecut. Am reuşit să depăşim nivelul propus cu mai bine de 10% şi am atins astfel o valoare-record pentru domeniul stomatologiei private din ţara noastră", apreciază dr. Oana Taban, CEO si fondator al grupului de clinici Dent Estet.

Dezvoltarea afacerii Dent Estet s-a bazat anul acesta pe consolidarea programelor de educare şi pe informare corectă, ceea ce a dus la o creştere a diviziei de implantologie cu 40% faţă de anul precedent, după cum a mai explicat fondatorul grupului.

Potrivit sursei citate, comportamentul pacienţilor români faţă de serviciile de stomatologie s-a schimbat "profund" în ultimii ani. Românii sunt "tot mai interesaţi" de calitatea actului medical şi de alegerea unei echipe multidisciplinare, supra-specializate pe care să le găsească în aceeaşi clinică stomatologică. Acest comportament este şi mai vizibil atunci când este vorba despre tratamentele complexe.

Astfel, dacă în anul 2010, cererea pentru tratamente cu implant dentar genera sub 8% din totalul încasărilor grupului de clinici, după cinci ani, aceasta se apropie de 30%.

"La aceasta contribuie atât supra-specializarea în străinătate a unui număr mai mare de medici, cât şi aportul pacienţilor străini, cu un nivel de educaţie ridicat şi foarte bine informaţi", explică Oana Taban.

Există studii oficiale care arată că 70% dintre români au cel puţin un dinte lipsă, iar aproape o treime dintre aceştia sunt complet edentaţi. Cu alte cuvinte, nevoia de servicii stomatologice este foarte mare.

"Spre deosebire de comportamentul pacientului de acum 4-5 ani, în prezent peste jumătate dintre pacienţii care intră în cabinet sunt informaţi cu privire la soluţiile de restaurare completă a danturii, precum Fast & Fixed. Este un beneficiu major si un rezultat direct al efortului de educare depus de echipa clinicilor noastre", completează dr. Dragos Calangiu, medic dentist supra-specializat în implantologie dentară.

Conform comunicatului, Dent Estet a înregistrat creşteri majore şi în ceea ce priveşte linia de business dedicată copiilor şi adolescenţilor. Echipa medicală a celor patru clinici din Bucureşti şi Timişoara dedicate acestor segmente de vârstă s-a lărgit anul acesta cu încă zece medici.

În cei peste 16 ani de la deschidere, echipa grupului de clinici Dent Estet s-a extins la un număr de 200 de specialişti, dintre care 68 medici, care au tratat peste 50.000 de pacienţi.

Totodată, DentEstet a inaugurat în 2008 DentEstet 4 KIDS şi DentEstet 4 TEENS, primele clinici stomatologice din România şi din Estul Europei dedicate exclusiv copiilor şi adolescenţilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb