Devhd a depăşit în 2023 cifra de afaceri de un milion de euro

T.B.
Companii / 13 februarie

Adrian Herdan, CEO Devhd

Adrian Herdan, CEO Devhd

În anul 2023, Devhd - companie axată pe soluţii de transformare digitală inovativă bazate pe tehnologie ServiceNow - a depăşit cifra de afaceri de un million de euro, înregistrând astfel o creştere de 15% faţă de anul anterior, se arată într-un comunicat al Devhd, remis redacţiei.

Creşterea companiei pe 2023 a fost asigurată în principal prin proiecte şi servicii de consultanţă, derulate ca Partener Premier ServiceNow (dezvoltare, implementare, training şi suport pentru automatizarea de procese de business), în diferite domenii de activitate, de la industria auto, până la producţie şi sectorul tehnologic, potrivit sursei.

În cei 7 ani de operare pe piaţa din România, compania a finalizat peste 120 de proiecte şi a livrat mai mult de 40 de aplicaţii personalizate pentru clienţi enterprise din ţară şi din străinătate, toate bazate pe tehnologiile şi soluţiile de automatizare a proceselor ServiceNow, arată datele comunicatului.

Pentru 2024, compania preconizează să înregistreze o cifră de afaceri de 1,25 milioane euro ceea ce ar echivala cu o creştere de 25% comparativ cu 2023, informează sursa. Totodată, echipa urmează să depăşească 30 de specialişti la final de 2024, în prezent aceasta reunind 24 de colegi, potrivit companiei.

Potrivit comunicatului, "Am preferat încă de la înfiinţare să avem o creştere organică găsind mereu un echilibru între cererea venită din partea clienţilor noştri şi investiţiile în resursele de care aveam nevoie, astfel încât să putem livra proiectele la timp şi în condiţiile bugetare promise. Suntem bucuroşi că am reuşit nu doar să menţinem acest echilibru, dar şi să construim o echipă şi o cultură organizaţională care sunt convins că ne va aduce multe satisfacţii în anii următori", explică Adrian Herdan, CEO Devhd.

Pentru acest an, compania îşi propune să se concentreze pe livrarea de proiecte şi soluţii companiilor active în domenii precum producţie, industria auto, servicii financiare şi tehnologie, cu focus pe compliance & regulatory, dar şi pe digitalizarea proceselor cu ajutorul inteligenţei artificiale, transmite sursa.

Conform sursei precizate, "Anul 2024 va fi anul soluţiilor de Inteligenţă Artificială, dar nu va fi vorba doar despre ChatGPT, ci despre sute de alte soluţii, mult mai avansate, care vor avea un impact de business major asupra a cel puţin 3 industrii: servicii financiar-bancare şi asigurări, retail (inclusiv e-commerce), media şi telecomunicatii. Odată cu definivarea reglementărilor la nivel european, este posibil să vedem un avans important al IA în sectorul public, cu precădere în domeniile administraţiei publice şi al sănătăţii. Cu certitudine va fi un an interesant de care ne vom aminti cu toţii ca fiind anul de început al unei noi revoluţii tehnologice", adaugă Adrian Herdan.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb