DHL Carpathian Marathon, la ediţie aniversară

A.V.
Ziarul BURSA #Companii / 17 mai 2019

DHL Carpathian Marathon, la ediţie aniversară

DHL Express România continuă să doneze Comitetului Naţional Paralimpic banii strânşi din taxele de participare la competiţia sportivă

DHL Carpathian Marathon powered by MPG, care ajunge în acest an la ediţie aniversară, va avea loc în data de 22 iunie, la Cheile Grădiştei - Fundata, conform anunţului făcut ieri de compania de logistică DHL Express România.

Evenimentul susţine, pentru al cincilea an consecutiv, Comitetul Naţional Paralimpic, căruia îi vor fi donate toate fondurile strânse din taxele de participare la competiţie.

Numeroşi susţinători, sportivi şi persoane publice, au decis să se alăture evenimentului, implicându-se astfel în sprijinirea sportivilor paralimpici români în drumul spre Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020. Participanţii sunt aşteptaţi să se alinieze la start la una dintre probele de Maraton, Semimaraton sau Ştafetă. Cei mici, cu vârsta între 5 şi 13 ani, se pot înscrie la Crosul Copiilor.

DHL Carpathian Marathon powered by MPG oferă înscriere gratuită tuturor participanţilor sub 18 ani.

"Povestea DHL Carpathian Marathon a ajuns la cea de-a zecea ediţie, ceea ce ne face să fim foarte mândri", a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, Daniel Kearvell, Director General DHL Express România, adăugând: "Particip în fiecare an la proba de ştafetă şi mă încarc cu energie pozitivă de la miile de participanţi! Mă bucur că şi anul acesta, pentru al cincilea consecutiv, vom susţine sportivii paralimpici, astfel încât ei să aibă şansa de a participa la Jocurile Paralimpice de la Tokyo, din 2020, şi de a reprezenta România cu succes".

La ediţia de anul trecut a DHL Carpathian Marathon s-au strâns peste 15.000 de euro (din taxele de participare şi donaţii), bani care au fost direcţionaţi către Comitetul Naţional Paralimpic, pentru al patrulea an consecutiv. Înscrierile la DHL Carpathian Marathon powered by MPG continuă pe site-ul www.maratondhl.ro.

DHL Carpathian Marathon a strâns, în cei nouă ani în care s-a desfăşurat, un total de 142.000 de euro.

Ediţia 2019 a DHL Carpathian Marathon este organizată în parteneriat cu MPG România, lider de piaţă pe segmentul proiectelor sportive adresate participanţilor amatori, cu o experienţă care include organizarea a peste 5.300 de evenimente sportive.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb