DHL Express Romania continuă planul de investiţii în România

Comunicate de presă / 19 iulie 2021

DHL Express Romania continuă planul de investiţii în România

DHL anunţă continuarea planului de investiţii pe piaţa din România, cu precădere a investiţiilor operaţionale, cu rol de optimizare a timpilor de tranzit, ca parte a strategiei companiei de a deveni prima opţiune pentru clienţii săi atunci când aceştia îşi aleg partenerul pentru serviciile de curierat expres internaţional, conform unui comunicat remis redacţiei.

Valoarea investitiilor pentru perioada 2020 - 2021 este de aproximativ 1,5 mil euro.

Cea mai importantă investiţie de anul acesta este dedicată partenerilor din partea de centru-nord-vest a ţării. Începând cu luna iulie, DHL operează cu o nouă aeronavă Boeing 737, care deserveşte, prin terminalul operational situat în incinta Aeroportului Internaţional din Cluj -Napoca, clienţii din această zonă a ţării. Noua aeronavă aduce beneficii importante, precum triplarea capacităţii de transport, un proces mai sigur de încărcare şi descărcare a coletelor, capacitatea de a transporta pe cale aeriană colete grele, de peste 200 de kg, cu un timp de tranzit mai mic.

Din terminalul operaţional de la Cluj-Napoca sunt deserviţi partenerii DHL din judeţele Alba, Bistriţa - Năsăud, Cluj, Harghita, Sălaj, Maramureş, Mureş, Satu Mare, Sibiu.

Totodată, până la finalul anului, DHL va extinde şi moderniza sediile operaţionale din Constanţa, Bacău şi Suceava. Pentru următorii 5 ani, compania şi-a planificat modernizarea tuturor sediilor operaţionale şi a centrelor de expedieri (ServicePoints), printr-un plan amplu de investiţii.

"Operarea unei aeronava cargo noi, cu capacitate de transport de 20 de tone, dedicată zonei de centru si nord-vest a ţării demonstrează înca o data interesul major al companiei noastre pentru piaţa din Romania. Ca lider pe o piaţă foarte dinamică, avem misiunea de a răspunde permanent celor mai exigente solicitări ale clientilor nostri, prin oferirea de soluţii noi şi investitii operationale. Ne propunem să livrăm excelenţă într-o lume digitală până în 2025, de aceea ne actualizăm şi îmbunătăţim constant sistemele, procesele şi programele noastre. Avem încredere că toate aceste investiţii, dublate de reţeaua extinsă pe tot teritoriul României şi de acoperirea la nivel global, vor întări poziţia noastră de lider pe piaţa din România, a declarat Agnieszka B³a¶, Director General DHL Express Romania.

DHL are o experienţă de 30 de ani pe piaţa din România, peste 500 de angajaţi, operează cu 3 aeronave în Bucureşti, Cluj şi Timişoara, deţine o flotă de peste 200 de maşini şi oferă o acoperire de 100% la nivel naţional, prin cele 48 de locaţii aflate în cele mai importante oraşe de pe întreg teritoriul ţării.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. incercati sa expediati ceva prin DHL!!

    ca sa va convingeti.... 

    -foarte dificil si complex de facut comanda online 

    -costuri foarte mari

    ETC ETC ETC 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb