Dictatura OMS

Sorin Rosca Stanescu
Politică / 8 aprilie

Sorin Rosca Stanescu

Peste aproape două luni, între 27 mai şi 1 iunie, la Geneva, cea de-a 77-a adunare a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii va instaura o formă de dictatură cum nu s-a mai văzut. Începând din momentul în care va fi semnat de către cele 194 de state Tratatul de Pandemie Globală, toate reglementările care vor fi instituite devin absolut obligatorii pentru state, iar cetăţenii acestora vor trebui să se supună, pentru că altfel vor primi sancţiuni dintre cele mai drastice. Nu este nicio glumă!

Organizaţia Mondială a Sănătăţii este o instituţie din care fac parte în exclusivitate membri numiţi de către 194 de state. Nimeni nu este ales. Nimeni nu este votat. Nimeni nu are în spate autoritatea unui sufragiu cât de cât democratic. Funcţionarii OMS, căci funcţionari sunt şi nimic mai mult, sunt pur şi simplu desemnaţi ciclic de către guvernele statelor membre. Până de curând şi de fapt încă şi în prezent, aceste poziţii în conducerea OMS sunt privite pur şi simplu ca nişte sinecuri. Unii dintre reprezentanţii statelor în boardul OMS sunt profesionişti capabili. Alţii sunt numiţi în baza unor mecanisme clientelare. Sunt răsplătiţi pentru cine ştie ce serviciu au adus cândva partidului de guvernământ sau vreunul prim-ministru.

Ei bine, acest uriaş organism, care s-a compromis literalmente în perioada pandemiei şi în care, aşa cum s-a dovedit, după declanşarea războiului din Gaza s-au strecurat destul de mulţi terorişti, unii dintre ei Hamas sau colaboratori apropiaţi ai acestora, va primi prin Tratatul de Pandemie Globală dreptul de a emite reglementări vizând sănătatea populaţiei obligatorii pentru toate statele membre. În caz contrar, statele ar putea fi sancţionate. La rândul lor, guvernele vor prelua aceste reglementări, le vor transforma în literă de lege şi vor avea posibilitatea şi chiar obligaţia de a a-i sancţiona pe cetăţeni dacă nu le respectă.

Pentru a înţelege ce grozăvie urmează să se petreacă, este suficient să rememorăm câte ceva din ce ni s-a întâmplat tuturor în perioada de pandemie Covid. OMS, fără a beneficia de puterea de care urmează să beneficieze, a emis o serie întreagă de opinii, sugestii şi îndrumări, multe dintre ele total greşite, care însă au fost preluate otova de cele mai multe dintre guverne şi aplicate într-o manieră care de fapt nu a contribuit la combaterea pandemiei Covid, nu a ameliorat în vreun fel starea de sănătate a populaţiei, nu ne-a ferit de contaminare şi nu ne-a ajutat să ne însănătoşim. Impulsionate de Comisia Europeană - astăzi Ursula von der Leyen şi alţi corifei UE sunt supuşi unei anchete a parchetului belgian şi european - unele guverne, între care şi Guvernul României, au adoptat decizii aberante. Traumatizante pentru întreaga populaţie. Care s-au dovedit a fi neconstituţionale şi finalmente contrare protejării sanitare a cetăţenilor. Dar ce s-a întâmplat, atât cât s-a întâmplat şi cum s-a întâmplat, a fost doar o repetiţie generală. Adevăratul tăvălug, după cum bine îmi semnala un corespondent, fost mare jurnalist, abia urmează să vină începând din luna iunie a acestui an.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. ...

    1. Originea? Laborator. A spus asta și CIA. Chinezii și americanii laolaltă. Experiment gain of function.

      Probabil d-aia s-a creat teama și s-a indus prin media isteria în cei mai slabi de înger.

      S-a crezut că virusul va fi devastator. 

      Virus artificial sau natural cu îmbunătățiri:) scăpat din laboratorul de la Wuhan. Să nu se creadă că a fost livrat deliberat. Nici chiar așa.

      ba , sa se creada , chiar asa .

    Și România, dacă nu mă înșel, a aderat prin gurița lui KWI, acum vreun an, la ideea ca OMS să devină un adevărat minister mondial al sănătății.

    O sa fie vai și amar. Asta ne mai trebuia, Adenom Prostamol ăla de la OMS sau cum îl cheamă care să ne dea directive în materie de plandemii. Ăștia vor centra, ei vor da cu capul. Ei  

    vor hotărî pandemia și ne vor forța să luăm și hapul. Oile vor accepta totul din frică și in urale puternice de adeziune deplină față de politica lui Prostamol. 

    Eu mă duc chiar azi să-mi iau scutire medicală:)

    Nu sunt cobaiul nimănui. 

    1. Sună conspiraționist, dar sunt toate datele ca să ne gândim și la așa ceva. La ipoteza asta.

      E ceva malefic. Altă ipoteză. 

      Oricum ar fi, deja trăim din ce în ce mai mult în lumea virtuală.

      Că va fi sau nu o unică putere mondială tiranica sau democratică nu va mai interesa în curând mai pe nimeni. 

    Morala: n-avem nevoie de doctori, n-avem nevoie de Organizatia Mondiala a Sanatatii, sa ne spuna ce sa facem, stim noi mai bine, ne dam cu niste apa sfintita pe cap, ca-n evul mediu, si o sa avem speranta de viata, tot ca-n evul mediu, in medie 40 de ani. Apropo, am depasit :). Fara medici eram deja pa.

    De curand o doctorita de la spitalul de covid(pneumologie), mi-a salvat viata, cu o mica pastiluta numita antibiotic. Dar, hei ce stie ea, mai bine ma dadeam cu fum de tamaie. :)

    1. Avem o larga populatie de analfabeti, (incluzand si numeroase cadre didactice) care nu intelege deosebirea dintre un sahist din Cismigiu si un campion mondial, pentru ca amandoi au 16 piese la inceputul partidei.

      Prin urmare, analfabetii nostri stiu la fel de bine medicina ca medicii.. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb