Digi Sport va transmite Liga1 şi Cupa Ligii din februarie

D.N.
Sport #Media-Advertising / 16 ianuarie 2015

Digi Sport va transmite Liga1 şi Cupa Ligii din februarie

Actualizare 15:22

Digi Sport va transmite în direct, Liga 1 şi Cupa Ligii începând cu luna februarie, precum şi următoarele sezoane ale celor două competiţii, până în 2019.

Compania RCS & RDS nu va percepe clienţilor săi niciun cost suplimentar la abonamentul de servicii de televiziune prin cablu şi satelit, pentru vizionarea competiţiilor sportive, a anunţat digi24.ro.

"Ne bucurăm că le putem oferi în continuare clienţilor noştri Liga 1, fără costuri suplimentare, răsplătindu-le în acest fel loialitatea, dar şi încrederea în serviciile noastre. Prin transmiterea celor două competiţii importante din fotbalul românesc, le oferim clienţilor noştri posibilitatea de a urmări în direct meciurile echipelor preferate, aşa cum am avut-o şi în ultimii cinci ani tot prin intermediul canalului propriu cu profil sportiv, Digi Sport. În acest fel continuăm misiunea de a le oferi abonaţilor Digi conţinut TV de cea mai bună calitate la cele mai avantajoase preţuri şi, în acelaşi timp, ne păstrăm poziţia de lider pe piaţa furnizorilor de servicii de televiziune din România", a declarat Valentin Popoviciu, director dezvoltare RCS & RDS.

----------

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a anunţat că începând din această primăvară Liga 1 la fotbal va putea fi recepţionată şi de abonaţii companiei de cablu RCS&RDS.

"Felicitări Ligii pentru această înţelegere. Ştiam de două zile că Paszkany s-a înţeles. Au plătit (n.r. RCS&RDS) 12 milioane de euro ca să dea meciurile. Pentru cluburi înseamnă garanţia banului, este ca aerul", a declarat Dumitru Dragomir pentru televiziunea Sport.ro. Conducerea LPF a refuzat să comenteze acest anunţ, fiind posibilă o conferinţă de presă în zilele următoare.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat pe 4 martie 2014 că a semnat un parteneriat media pe cinci ani cu firma Intel Sky Broadcast din Malta, având ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga I. Conform contractului, Liga Profesionistă de Fotbal va încasa anual de la Intel Sky Broadcast suma netă de 27,5 milioane de euro pe sezon în cei cinci ani. Look TV şi Look Plus, posturi deţinute în trecut de Arpad Paszkany, dar care la începutul anului şi-au schimbat acţionariatul, au transmis în tur toate partidele din Liga 1. În luna mai, grupul RCS & RDS, a depus o plângere la Consiliul Concurenţei împotriva LPF, susţinând că vânzarea drepturilor de difuzare a meciurilor s-a făcut cu încălcarea legislaţiei în vigoare. Pe 30 iulie 2014 , Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie în urma acestei plângeri: "LPF a vândut drepturile de televizare ale meciurilor de fotbal ce se desfăşoară în cadrul competiţiei Liga I către compania Intel Sky Broadcast LTD, pentru o perioadă de 5 ani. Compania a decis să le valorifice prin intermediul a două posturi de televiziune în regim «cu plată». Investigaţia nu vizează modalitatea în care compania Intel Sky Broadcast LTD valorifică aceste drepturi de televizare, ci comportamentul membrilor LPF".

La vremea respectivă Consiliul Concurenţei a reamintit că a derulat o investigaţie în urma vânzării de LPF a drepturilor de difuzare pentru perioada 2008-2011 către consorţiul format din SC TV Antena 1 SA şi SC RCS&RDS SA., iar investigaţia s-a finalizat în 2011, prin acceptarea unor angajamente asumate de LPF. În luna septembrie a anului trecut au apărut primele audienţe ale meciurilor din Liga 1, difuzate de Look TV şi Look Plus. Conform cifrelor, interesul pentru partidele din prima divizie tindea spre zero.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb