DigiSinergy: Piaţa de software pentru gestionarea documentelor a crescut cu peste 10% în 2023

F.D.
Companii / 26 octombrie 2023

Natalia Lepădatu, cofondator DigiSinergy

Natalia Lepădatu, cofondator DigiSinergy

Inovaţiile tehnologice, extinderea digitalizării în companiile din România şi tranziţia către medii de lucru digitale şi hibride au favorizat creşterea pieţei de software pentru gestionarea documentelor cu peste 10% în 2023, potrivit DigiSinergy, companie de tehnologie şi expert în transformarea digitală a business-urilor.

România se înscrie în tendinţele europene şi globale privind avansul pieţei Sistemelor de Management al Documentelor (DMS), care va înregistra o rată anuală de creştere de 13% până în 2028, potrivit companiei de consultanţă şi cercetare Fortune Business Insights. Valoarea pieţei europene va depăşi 1 miliard de dolari, în 2030, şi se va apropia de 19 miliarde de dolari la nivel mondial.

În România, piaţa DMS s-a concentrat în sectorul public şi în câteva mari corporaţii, până de curând. Lucrurile se îmbunătăţesc în acest domeniu, odată cu schimbarea de mentalitate în rândul antreprenorilor tineri, al căror apetit pentru inovaţie şi eficienţă este mai mare.

Totodată, la nivel mondial, dezvoltări semnificative în acest sector sunt susţinute şi de companiile mari de tehnologie, ale căror iniţiative şi noi tehnologii au vizat şi crearea de soluţii de gestionare a documentelor, menite să îmbunătăţească productivitatea şi să faciliteze un mediu de lucru inteligent şi flexibil, post-pandemic.

DigiSinergy, parteneriat strategic cu Canon pentru distribuirea soluţiei Therefore

Pe piaţa din România, un impuls major în această direcţie vine din parteneriatul dintre DigiSinergy şi Canon, pentru susţinerea soluţiei Therefore, o platformă complexă pentru administrarea documentelor. Această colaborare este o continuare a parteneriatului stabilit în 2018, când DigiSinergy a implementat în România soluţia de OCR de la IRIS, un produs Canon.

Therefore se distinge prin capacitatea de a gestiona diverse tipuri de fişiere - text, imagine, video, audio - direct în platformă, fără necesitatea utilizării altor aplicaţii specifice. Integrarea nativă cu suita Office de la Microsoft şi cu programe ERP populare, cum ar fi SAP sau Microsoft Business Central, simplifică şi accelerează procesele de implementare. Un exemplu concret este capacitatea soluţiei de a prelua facturile din ANAF, de a le procesa şi de a le transmite automat în sistemul ERP al companiei.

Canon, lider în industria de printing, îşi extinde astfel orizonturile către domeniul digital, investind în soluţii de top pentru gestionarea documentelor şi optimizarea fluxurilor de lucru. Beneficiile aduse de soluţia Therefore sunt evidente, mai ales în contextul actual, când eficienţa şi reducerea erorilor devin imperative.

"Parteneriatul cu Canon vine în sprijinul accelerării procesului de digitalizare în România. Soluţia Therefore nu doar că abordează nevoile curente ale organizaţiilor locale în gestionarea eficientă a documentelor, dar creează şi un precedent în domeniul inovării şi eficienţei în managementul documentelor. Totodată, este un angajament solid din partea noastră către consolidarea pieţei DMS din România, oferind companiilor soluţii robuste şi flexibile care le permit să îşi optimizeze operaţiunile şi să răspundă provocărilor actuale", spune Natalia Lepădatu, cofondator DigiSinergy.

Cine utilizează soluţii DMS in România

În România, soluţiile DMS sunt utilizate, preponderent, de companiile mari, instituţiile de învăţământ, firmele de avocatură, companiile de resurse umane sau de notarii publici. Aceste entităţi au un volum mare de documente şi necesită procese clare şi eficiente de aprobare, verificare şi arhivare. Iar Therefore aduce o soluţie robustă şi flexibilă care se adaptează nevoilor variate ale acestor organizaţii.

Având în vedere rezistenţa la schimbare şi pregătirea digitală redusă a angajaţilor din România, adoptarea soluţiilor DMS poate întâmpina iniţial rezistenţă. Cu toate acestea, beneficiile în termeni de economisire a timpului, reducere a erorilor şi creştere a eficienţei sunt argumente solide pentru tranziţia către un mediu de lucru digitalizat şi care conving tot mai multe companii să implementeze astfel de soluţii.

Prin parteneriatul cu Canon şi implementarea soluţiei Therefore, DigiSinergy subliniază angajamentul său de a sprijini digitalizarea în România, oferind soluţii moderne care răspund cerinţelor actuale ale pieţei. Parteneriatul deschide noi orizonturi pentru optimizarea gestionării documentelor şi stimulează creşterea pieţei DMS în România, în linie cu tendinţele globale şi europene.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb