DIICOT investighează dosarul "Ambasada"

G.M.
Ziarul BURSA #Anticorupţie / 29 iunie 2018

DIICOT investighează dosarul "Ambasada"

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) a început investigarea in rem a faptelor din dosarul care priveşte mutarea ambasadei ţării noastre de la Tel Aviv la Ierusalim.

Investigarea in rem vine în urma plângerii depuse de preşedintele Ludovic Orban, preşedintele PNL, în data de 17 mai la Parchetul General prin care îi acuză pe Viorica Dăncilă şi pe Liviu Dragnea de comiterea mai multor infracţiuni.

În privinţa primului-ministru Dăncilă, plângerea se referă la uzurparea funcţiei publice, prezentarea cu rea credinţă de informaţii preşedintelui României, înaltă trădare şi divulgarea de informaţii secrete de stat.

În privinţa liderului PSD, Liviu Dragnea, acesta este acuzat de săvârşirea infracţiunii de divulgare de informaţii secrete.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus trimiterea la DIICOT a plângerii formulate de preşedintele PNL.

Referitor la plângerea penală, Ludovic Orban a declarat că aceste fapte sunt legate de "pregătirea, adoptarea, aducerea la cunoştinţa opiniei publice şi tot ce s-a întâmplat după adoptarea de către Guvern a memorandumului privind mutarea Ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim", măsuri care ar fi adus grave prejudicii ţării.

În respectiva cauză, DIICOT trebuia să primească, în baza unei solicitări trimise pe 6 iunie, un set de date de la Serviciul Român de Informaţii.

Privitor la aceste informaţii, la începutul săptămânii Daniel Horodniceanu, şeful DIICOT a spus: "Nu au venit, nu. Din ce ştiu eu nu, dar trebuie verificat".

Începerea anchetei de către procurorii DIICOT înseamnă că plângerea depusă de Ludovic Orban a trecut de controlul de regularitate şi că întruneşte condiţiile prevăzute în legislaţia penală privind depunerea unui denunţ. Totodată, procurorii DIICOT pot să audieze persoanele acuzate, precum şi orice alte persoane care au legătură cu respectiva cauză, şi pot solicita documente de la instituţiile statului cu atribuţii în domeniul politicii externe şi a informaţiilor.

Opinia Cititorului ( 28 )

  1. Matusa Veorica, la diicot nu e intrebari cu crosetat, traforaj, avioane din hirtie, cusut cu ata alba. pare absurd, asa e, dar baietii e rai si le trag pe fete de codite, le imping, le vorbesc urit. urit urit urit. ahhhhhh

    1. Auzi?...mos anonim , dar nu o fi cu crosetatu si o fi cu vorbitu urat ,dar nici cei de la diicot nu stiu ca ei pot fi sula-n beci si pe-ntuneric cu lacat la usa !. Pilda si exemplu zeita lor fugita -n jungla. Piramida se preseaza de sus in jos pana se face una cu pamantul , apoi se ara .

      Pușcăriașa Bica a condus DIICOT?

      Horodniceanu este încă liber? Are mandatul prelungit de către penalul statului? 

    Cu aceasta ocazie, premierul afla ca faptul ca este idioata nu o scuteste de puscarie.

    1. Pe Alina Bica?

      De fapt poate afla ca risca puscaria tocmai pentru ca este idioata si obedienta. Dar eu cred ca este prea proasta sa isi dea seama chiar si de acest lucru. Noapte buna Vasilico!

    doamne cit de proasta sluga e orban ,parca am fii in coreea de nord,bratienilor daca a-ti stii voi ce hahalere au pus mina pe partid si ce idioti sunt v-ati rasuci in mormint

    1. Dar despre coana Viorica, agramata, nu ne spui nimic? He, he.

      A-nalfabeta! A-nalfabeta!

      Securiștii știe să scriem. Ei a fost dați la cele mai bune școale. Genetica de sub coada oii îi încurci puțină.

    Ar trebui sa investigheze si "Dosarul Consulatul Austriei din Sib iu", vizand rfelatia personala dintre Iohannis si consul; unul din efectele relatiei: despadurirea Romaniei, printre altele ??!! ne facem ca nu vedem si auzim !!!

    1. Răspuns pe modelul "A-nalfabeta" . Adică ce vrei sa spui? Că A-nalfabeta are voie sa trădeze țara, pentru ca Președinția a dat liber la trădare?! A-nalfabeto!

      Țara noastră este Kovesi. E mare, multă și olimpică la diplome. Ea caracter are, nu fură și nu minte puțină.

      A-nalfabeta!

      stiai ca si-a facut si transplant de "organ" ?

      Cine? Dancila? Vrei sa spui ca Dancila este nume de femeie?

    Orbane, vai de capul tau si al celor cu care te-ai consultat cand ai demarat aceasta absurditate. O acuzam pe Viorica de "analfabetism", dar tu esti facut gramada, ne-ai facut de rasul lumii.

    Cu o asemenea opozitie PSD-ul are puterea garantata inca vreo 50 de ani de aici inainte.

    1. Nu o acuzam pe A-nalfabeta de a-nalfabetism, ea este A-nalfabeta și fără să o acuzi de asta. Și dacă șefa voastră este A-nalfabeta, atunci oare cum sunteți voi?

      Șefa noastră?

      Adică Sică Mandolină e șeful tău? 

    DIICOT trebuie sa ancheteze JAFUL DIN ROMANIA, nu sa doarma pe o ureche,dar se vede clar si limpede ca seful DIICOT a primit ordin pentru anchetare.....DAR SA RASPUNDA SI CEEA CE FACE....

    1. A-nalfabeta!

      Alina Bica, fosta șefă DIICOT, a fost luată din trafic și condusă la pârnaie.

      Instituția Antimafia avea la vârf un grup mafiot.

      Azi DIICOT anchetează trădări naționale. :)))))))))))))))) 

      Unele lucruri nu sunt vizibile de la prima privire, dar nu si A-nalfabeta. Ea nu are nevoie de nici o dovada. Este analfabeta in mod evident.

      Iar voi sunteti niste slugi ale A-nalfabetei. 

      Kovesi, clar.

      s-at pute sa ai o surpriza si sa fie o an-alfa-beta!! asta, apropo de cunostintele "vaste" de lingvistica pe care le posezi!!

      Sunt multumit ca te-am facut sa recunosti asta. Doamne, cat de prosti sunt adeptii A-nalfabetei!

      Ha,ha,ha!

    "Presa britanica:SUA si UE au gresit,anticoruptia si Kovesi fac jocul lui Putin"

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb