DIN 2020: BCR îşi va muta sediul în Business Garden Bucharest

T.T.
Bănci-Asigurări #Imobiliare / 13 august 2019

BCR îşi va muta sediul în Business Garden Bucharest

Banca Comercială Română (BCR), membră a grupului Erste, îşi va muta sediul în 2020, într-un spaţiu de 14.000 mp, în Business Garden Bucharest, devenind cel mai mare chiriaş al celui de-al doilea proiect deţinut de către Vastint România. Proiectul a fost deja livrat, având un grad de ocupare de 65% până în prezent.

Complexul de birouri Business Garden Bucharest, pre-certificat LEED Platinum, este primul proiect cu un astfel de concept verde din ţara noastră şi al şaselea dintr-o serie cu acelaşi nume, dezvoltat de către Vastint în mai multe oraşe din Europa.

BCR îşi va reloca toate operaţiunile din sediul central de pe Calea Victoriei.

"Prin designul modern şi abordarea durabilă, Business Garden Bucharest a fost alegerea potrivită pentru noi, deoarece continuăm procesul de consolidare a operaţiunilor noastre centrale început odată cu relocarea în The Bridge. Zonele verzi vaste, cu alei pietonale şi activităţi recreative, combinate cu oferta variată de servicii şi facilităţi oferite de către Vastint şi apropierea de celălalt sediu al nostru au fost principalele ingrediente care ne-au convins să alegem Business Garden Bucharest ca cea mai bună opţiune pentru cei 1.000 de colegi care se vor muta acolo anul viitor", a susţinut Elke Meier, CFO BCR, potrivit unui comunicat al băncii.

Situat în zona central vestică a Bucureştiului, la intersecţia dintre Calea Plevnei şi pasajul Basarab, complexul include trei clădiri de birouri de clasa A, cu o suprafaţă închiriabilă totală de aproape 43.000 mp, cu servicii publice şi comerciale disponibile la parter. Clădirile sunt înconjurate de o grădină interioară ce reprezintă 30% din suprafaţa totală a centrului de afaceri, pasarele pietonale cu bănci şi facilităţi Wi-Fi pentru activităţi recreative. Business Garden Bucharest are o parcare spaţioasă ce include şi parcare pentru biciclete, adiţional, vestiare şi duşuri pentru biciclişti.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiuni ale băncii universale (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi companiile de profil de pe piaţa de leasing, pensii private şi bănci de locuinţe.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Cred ca mutatul ar da mai bine dupa despagubirea tuturor clientilor inselati la Banca pentru locuinte ! Plata despagubirilor ar trebui calculata relativ la termenele stipulate in Conditiile generale ale contractelor de economisire creditare ...Nu-I asa BNR??

    1. Intreaba-l mai bine pe The Brute, care este specialist în privința bussines-ului marca Treichl.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb