Divani&Sofa' investeşte 3 milioane de euro într-un nou showroom

J.P.
Comunicate de presă / 20 ianuarie 2022

Divani&Sofa' investeşte 3 milioane de euro într-un nou showroom

Începutul anului 2022 marchează deschiderea showroom-ului Divani&Sofa' în Otopeni, cu o suprafaţă de vânzare de 2.000 mp, după o investiţie totală de 3 milioane de euro, conform unui comunicat remis redacţiei.

În 2021, brandul de mobilier de lux a mărit numărul de magazine din ţară, prin deschiderea a două showroom-uri în Braşov şi Constanţa, în ianuarie şi august, fiecare având o suprafaţă de vânzare de 1.500 mp. Investiţiile făcute de Divani&Sofa' anul trecut pentru cele două locaţii s-au ridicat la aproximativ 1,4 milioane de euro.

,,Estimăm că deschiderea celor trei locatii - Brasov, Constanta, Otopeni - va aduce o crestere a afacerii de circa 30% in 2022 şi va avea ca efect consolidarea pozitiei noastre în piată. Misiunea brandului Divani&Sofa' este aceea de a oferi calitate clienţilor prin furnizarea de produse si servicii la cele mai înalte niveluri" spune Lorenzo Dimagli, owner & founder Divani&Sofa'.

În 2021, cifra de afaceri a companiei s-a ridicat la peste 7 milioane de euro, în creştere cu aproximativ 2 milioane de euro, faţă de 2020. Divani&Sofa' deţine acum 7 magazine la nivel naţional - trei în Bucureşti şi câte unul în Braşov, Constanţa. Timişoara şi Cluj, însumând aproximativ 14.000 mp spaţiu de vânzare.

Colecţiile Divani&Sofa' depăşesc obişnuinţa în materie de obiecte de design interior. Create de profesionişti cu atenţie la fiecare detaliu al vieţii sociale si personale, sunt forme de comunicare ale unui stil de viaţă care oglindeşte bunăstarea, grija faţă de mediul personal şi personalitatea fiecărui client.

,,Credem că orientarea asupra clientului, adică înţelegera profundă a nevoilor clientilor nostri şi angajamentele luate faţă de ei ne-au diferenţiat întotdeauna. Produsele noastre se pot personaliza în funcţie de nevoile şi gusturile fiecărui client, ceea ce ne oferă un mare plus în această industrie a luxului. spune Dorina Dimagli, CEO Divani&Sofa'.

În noul showroom Divani&Sofa' din Otopeni, se regăseşte în exclusivitate şi colecţia de mobilier Luxury Philosophy, semnată de celebrul designer de interioare Serhat Sezgin. Investiţia Divani&Sofa' doar în această colecţie se ridică la 1 milion de Euro, din totalul sumei investite pentru deschiderea noului magazin.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9764
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4952
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3087
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9751
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.4311

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb