Dm drogerie markt anunţă lansarea magazinului online în ţara noastră

G.D.
Companii / 21 septembrie 2022

Dm drogerie markt anunţă lansarea magazinului online în ţara noastră

Dm drogerie markt România lansează magazinul online dm.ro, prin care le oferă clienţilor posibilitatea de a comanda produse din confortul casei lor, cu livrare la nivel naţional, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, pentru a răspunde nevoilor clienţilor, dm.ro vine în întâmpinarea acestora cu un portofoliu variat de produse şi mărci proprii dm, la preţuri avantajoase, astfel încât să le ofere o experienţă facilă de cumpărare, la cele mai înalte standarde. Majoritatea produselor din drogheriile dm vor fi disponibile şi online, acoperind următoarele categorii: machiaj şi îngrijire personală, suplimente alimentare, alimente ecologice, articole pentru copii, produse pentru casă şi curăţenie, precum şi alimente pentru animalele de companie. În plus, platforma oferă articole de inspiraţie şi sfaturi, recomandări şi multe alte informaţii utile iubitorilor brandului dm.

dm.ro reprezintă o nouă opţiune oferită clienţilor pentru cumpărături relaxate de oriunde şi, în calitate de retailer omnichannel, dm oferă acum posibilitatea clienţilor săi de a face cumpărături 24/7.

"Deschiderea magazinului online dm vine ca o continuare firească a eforturilor noastre de a răspunde cât mai bine nevoilor şi aşteptărilor clienţilor dm. Ne bucurăm că le putem oferi o experienţă de cumpărături îmbunătăţită, acum având posibilitatea de a-şi comanda produsele preferate direct de la ei de acasă, rapid şi accesibil", a menţionat Ivana Martinakova, CEO dm drogerie markt România.

Fiecare client primeşte o reducere de 15% la orice comandă, până în data de 04 octombrie 2022. Produsele vor putea fi comandate cu ridicare expres în 3 ore din magazinele dm sau cu livrare prin curier, în funcţie de preferinţe. De asemenea, pentru comenzi în valoare de mininum 150 lei clienţii beneficiază de livrare gratuită.

"Lucrăm constant la îmbunătăţirea serviciilor şi produselor oferite de companie, iar accelerarea digitalizării este una dintre priorităţile noastre. Modelul Online Shop-ului dm combină noul magazin online din România cu informaţii relevante despre companie, produse, servicii şi articole. Adoptăm conceptul < < mobile first > > pemtru că, la urma urmei, cumpărăturile din ziua de azi se fac predominant de pe smartphone-ul personal. Prin urmare, o interfaţă prietenoasă şi posibilitatea de a comanda cât mai simplu şi facil este ceea ce ne dorim, ţinând cont că avem o mare diversitate de sortimente şi aducem clienţilor noştri din online un design nou şi atractiv", a adăugat Cristian Crişan, Administrator dm drogerie markt România, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb