Dobrogea Grup a ales managementul inteligent al informatiei propus de SIVECO Business Analyzer

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 21 ianuarie 2009

Industria de panificatie adopta cele mai noi solutii informatice pentru performanta intreprinderii

Unul din cei mai importanti producatori din sectorul morarit-panificatie din Romania, Dobrogea Grup, a decis achizitionarea solutiei de Business Intelligence din portofoliul SIVECO Romania, SIVECO Business Analyzer.

Tot mai multe companii romanesti, din diverse sectoare de activitate, s-au orientat, in ultimii ani, catre investitia in software specializat. Intre produsele IT cele mai accesate de firmele autohtone, un loc privilegiat il ocupa aplicatiile din categoria Business Intelligence (BI).

Managementul performant al activitatilor reprezinta o conditie extrem de importanta in cazul companiilor productive, care desfasoara activitati complexe, ce necesita un control riguros al informatiei si proceselor.

"Tendintele actuale de consum, standardele ridicate de calitate si evolutia recenta a industriei de panificatie din Romania i-au determinat pe producatorii romani sa reevalueze utilitatea instrumentelor IT&C ca factor de succes. Dobrogea Grup, entitate economica 100% romaneasca de mare traditie pe piata romaneasca de morarit si panificatie, de pilda, a investit permanent in modernizarea si tehnologizarea unitatilor proprii.

Recent, managementul grupului de firme din Constanta a fructificat o mai veche colaborare cu SIVECO Romania, prin implementarea SIVECO Business Analyzer", apreciaza Dorin Bara, Deputy Line of Business Director Business Intelligence, in cadrul SIVECO Romania.

Dobrogea Grup a dovedit intotdeauna o mare mobilitate in abordarea pietei si in asimilarea noilor instrumente informatice de gestiune a activitatilor. Printre investitiile strategice ale grupului de firme s-au regasit, de-a lungul timpului, atat achizitionarea de tehnologii performante, cat si aceea de sisteme IT moderne de management.

"Unitatile noastre detin, la acest moment, linii tehnologice flexibile, moderne, complet automatizate si computerizate. Cu toate acestea, firmele din cadrul grupului aveau nevoie de o solutie IT care sa faciliteze managerilor analiza si evaluarea oportunitatilor de business. Astfel am demarat, in urma cu aproape un an, implementarea SIVECO Business Analyzer, un instrument IT extrem de eficace, dezvoltat de specialistii SIVECO Romania. Odata cu punerea in functiune a acestui modul "inteligent", top-managementul Dobrogea Grup a obtinut un suport important in identificarea si analiza tendintelor si oportunitatilor de piata. Astfel, putem sa ne ajustam mult mai usor propria politica de business, obtinand informatii calificate, deosebit de utile in activitatile de planificare, urmarire, control si previziune ale Dobrogea Grup", a declarat Ileana Petre, Project Manager, in cadrul Dobrogea Grup.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb