Doriţi să puteţi monitoriza permanent performanţele angajaţilor? Instrumentele informatice pentru Managementul alarizării şi al Resurselor Umane propuse de SIVECO omania răspund cu brio tuturor cerinţelor de performanţă şi flexibilitate ale unei organizări moderne

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 12 septembrie 2007

Succesulul oricarei organizaţii depinde de importanţa cordată capitalului uman şi performanţelor departamentului de resurse umane. Companiile de referinţă din toate domeniile se bazează pe echipe puternice, dinamice, bine gestionate şi motivate.

Procesele de adaptare la mediul de afaceri internaţional, precum şi fenomenul relativ accentuat de fluctiatie al forţei de muncă determină o cerere din ce în ce mai stringentă entru aplicaţii profesionale.

Organizaţiile moderne doresc un control total, permanent şi în timp real asupra resurselor şi proceselor lor interne.

Cu cât sistemul implementat acoperă o arie mai largă de activităţi desfăşurate în cadrul companiei, cu atât se asigură o gestiune mai eficientă a afacerii. Aceasta presupune fructificarea mai rapidă a oportunităţilor apărute pe piaţă, orientarea strategică în mediul de afaceri, planificarea optimă a resurselor şi atingerea obiectivelor propuse.

Sistemul informatic integrat SIVECO Applications 2010 propus de SIVECO Romania este format din componente care gestionează automat principalele fluxuri de lucru din organizaţie, oferind controlul total al afacerii.

Produs integrat de tip ERP (Enterprise Resource Planning), sistemul asigură totodata un maxim de flexibilitate la cerinţele beneficiarului, încorporand funcţionalităţile impuse de Uniunea Europeană.

Pentru Managementul Resurselor Umane şi Managementul Salarizării Personalului, SIVECO Romania a dezvoltat două produse dedicate, perfect adaptate legislaţiei în vigoare.

Parte integrantă a sistemului SIVECO Aplications 2010, componenta de Management al Resurselor Umane este structurată pe module funcţionale care gestionează ciclul de dezvoltare şi urmărire a resurselor umane în cadrul companiei.

Ea oferă o mare flexibilitate în operarea funcţionalităţilor specifice ale unei anumite companii, modulele sale fiind deja verificate prin numeroase implementări de succes în diverse sectoare economice.

Prin implementarea componentei de Management al Resurselor Umane se poate ţine o evidenţă strictă a tuturor proceselor prin care trece un angajat, începând cu procesul de recrutare, şcolarizare, promovare, evaluare. Pe baza indicatorilor şi statisticilor reiese clar nivelul de pregătire al angajaţilor, prin intermediul planului de cariere, precum şi nivelul de competenţe al companiei în ansamblu.

Componenta de Management al Resurselor Umane este concepută astfel încât să

permită:

- selecţia şi recrutarea personalului;

- evidenţa salariaţilor, cu numeroase detalii personale şi profesionale;

- evidenţa şi participarea angajaţilor la evenimentele de pregătire profesională;

- urmărirea carierei individuale; realizarea unei metodologii de evaluare a eficienţei

salariaţilor bazate pe indicatori cantitativi şi calitativi;

- raportarea statistică a diferiţilor indicatori.

Componenta de Management al Salarizării Personalului modelează automat procesul de business, atât financiar cât şi operaţional, şi oferă suportul informaţional pentru analiză financiară, previziuni şi luarea deciziilor în domeniul acordării de drepturi salariale angajaţilor din cadrul organizaţiei.

Cu componenta de Management al Salarizării Personalului din cadrul pachetului integrat SIVECO Applications 2010, angajaţii au siguranţa că activitatea Departamentului de Personal se bazează pe un sistem sigur, obiectiv, care ia în calcul toţi factorii de eficienţă şi productivitate.

Datorită unei largi arii de adresare, Managementul Salarizării Personalului oferă o mare flexibilitate, atât la stabilirea diverşilor algoritmi de calcul specifici unei anumite companii, cât şi la adaptarea la schimbările legislative din mediul economic românesc.

Utilizatorii beneficiiază de toate rapoartele cerute de lege şi necesare pentru buna desfăşurare a activităţii, în condiţiile unei activităţi ordonate şi securizate.

Toate informaţiile de interes referitoare la angajaţi sunt gestionate în mod integrat, reducându-se timpul de calcul al drepturilor salariale. Sunt posibile simulările de tipul "ce se întâmplă dacă" privind evoluţia bugetului de salarii şi a taxelor plătite de către companie, pentru alocarea corespunzătoare a bugetului.

"Necesitatea alinierii la standardele europene şi evoluţia de pe piaţa muncii din România impune dezvoltarea concomitentă a soluţiilor informatice dedicate. Echipa, resursele umane ale unei organizaţii, reprezintă unul dintre capitalurile de bază pentru o companie. Răspunzând acestor provocări, soluţiile de Management al Salarizării şi al Resurselor Umane dezvoltate de SIVECO Romania, au câţtigat încrederea unor mari organizaăii din economia românească. Suntem bucuroşi că, cu soft-urile noastre, susţinem tot mai mult organizaţiile româneşti în atingerea unor performanţe deosebite pe piaţa Uniunii Europene", afirmă Gabriela Ichim, Product Manager în cadrul SIVECO România.

Despre SIVECO România

Înfiinţată la începutul anului 1992, SIVECO România SA este liderul caselor de software din România, asigurând o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din România în ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Statele Unite ale Americii. Între acţionarii SIVECO România se numară Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V. Adresându-se cu precădere organizaţiilor mari şi mijlocii, compania oferă soluţii eficiente EAS, documentManagement, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness atât pentru piaţa locală cât şi pentru cea internaţională. De asemenea, compania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

În prezent, soluţiile SIVECO sunt utilizate de către 1800 de clienţi din 35 de ţări. 550 dintre aceşti beneficiari sunt localizaţi în România şi includ atât instituţii publice importante - Ministerul Educaţiei şi Cercetării din România, Ministerul Finanţelor Publice, Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerul Afacerilor Externe, Casa Naţională de Asigurări pentru Sănătate, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Autoritatea Naţională a Vămilor - cât şi companii private de referinţă - PETROM, Orange, Raiffeisen Bank, Citibank, Aerostar Bac?u, Tiriac Air, Med Life, Com Auto Meridian, Carpatair Timişoara, URSUS Breweries etc.

SIVECO România SA este certificată ISO 9001:2000 de către compania franceză AFAQ-AFNOR, cotată printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectuează şi dezvoltă parteneriate solide cu cele mai mari companii de software şi hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc). Compania SIVECO România este membră a mai multor asociaţii profesionale şi de afaceri din România (AmCham, CCIFER, ARIES, ATIC, ANIAP) şi internaţionale (Asociaţia Europeană pentru Tehnologia Informaţiei - EITA şi Information Society Technologies Advisory Group- ISTAG) şi a aderat la importante iniţiative globale precum UNPD Global Compact, WEF Transparency şi PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

De-a lungul celor 15 ani de existenţă, compania a dobândit o solidă reputaţie internaţională. Astfel, SIVECO România este prima companie din România care a primit Premiul I la Mondialele IT (WSIS), obţinând un număr record de nominalizări la concursul ICT Prizes organizat anual de către Consiliul European pentru Ştiinţe Aplicate, Tehnologie şi Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale în domeniul educaţional au primit aprecierea de "Best Practice" din partea Comisiei Europene şi "Honourable Mention" la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodată considerate de către Asociaţia Internaţională de Project Management (IPMA) între cele mai importante realizări mondiale în domeniul managementului de proiecte.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
digi.ro
aages.ro
danescu.ro
librarie.net
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7317
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3535
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9743
Gram de aur (XAU)Gram de aur405.9099

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
petreceriperfecte.ro
targuldeturism.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb