Dragnea a convocat birourile permanente reunite pentru comisia de anchetă privind SPP

V.D
Politică / 14 februarie 2018

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astăzi, că a decis, împreună cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, convocarea Birourilor Permanente reunite ale Parlamentului joi, pentru înfiinţarea unei comisii perlamentare de anchetă legat de activitatea SPP, pentru a se stabili dacă şeful instituţiei, Lucian Pahonţu, "a implicat SPP în activităţi dincolo de sfera atribuţiilor legale".

"Astăzi am decis sa convocăm birourile permanente reunite pentru mâine, la ora 12.00, pentru comisie de anchetă privind SPP, să vedem dacă Lucian Pahonţu a implicat instituţia în activităţi dincolo de sfera atribuţiilor legale", a declarat liderul PSD, înaintea Comitetului Executiv al PSD.

Liviu Dragnea a declarat, la finalul lunii ianuarie, la Antena 3, că mai mulţi colegi din PSD l-au avertizat că şeful SPP, Lucian Pahonţu, a fost "implicat mai mult decât era cazul" în Guvernul Tudose. Dragnea a susţinut că Pahonţu i-ar fi transmis lui Paul Stănescu că el o să fie "executat", "undeva prin martie".

Liviu Dragnea a afirmat că se ajunsese la o stare de tensiune între Guvernul Mihai Tudose şi PSD şi chiar coaliţie, care nu putea duce la nimic bun. Dragnea a spus că, instituţional, orice premier trebuie să aibă contacte cu SRI, cu SIE şi cu SPP, însă şeful SPP, Lucian Pahonţu, a fost implicat mai mult decât era cazul în Guvern. "L-am văzut pe Mihai Tudose cum a evoluat după ce nu a mai fost prim ministru, chiar i-am mulţumit azi, a devenit acelaşi coleg deschis şi glumeţ. Poate tensiunea de acolo, poate influenţele. N-avem de unde să ştim acum, dar asta nu înseamnă că până la urmă nu vom află. Mai mulţi colegi mi-au spus că şeful SPP-ului a fost implicat mai mult decât era cazul. Domnului Paul Stănescu i s-a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat şi dumnealui poate să fie şeful partidului. Poate că i s-a spus şi lui Grindeanu, lui Tudose, nu ştiu", a declarat liderul PSD.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb