DRAGNEA, DESPRE ÎNTÂLNIREA CU TIMMERMANS:  Am a avut o discuţie "lungă şi bună"

E.A.
Politică / 25 februarie 2019

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat astăzi că a avut o discuţie "lungă şi bună" cu Frans Timmermans, în care fiecare a înţeles de la celălalt ce îşi doreşte.

"Am convenit să avem discuţii în aşa fel încât să nu mai existe informaţii nereale care să circule de la unul la altul", a spus Dragnea. În plus, comentând declaraţia lui Timmermans referitoare la existenţa unei "linii roşii" care nu trebuie trecută de către cei care vor să facă parte din familia socialiştilor europeni, Dragnea a afirmat că "există o linie roşie care nu trebuie trecută de nimeni, nici de cei care fac abuzuri în numele unei aşa-zise lupte anticorupţie", potrivit News.ro.

"Am avut o întâlnire cu France timmermans. O discuţie lungă şi, după părerea mea, bună în care fiecare cred că am înţeles cum stăm şi fiecare a înţeles de la celălalt ce îşi doreşte. Am convenit ca în perioada următoare să avem discuţii în aşa fel încât să nu mai existe informaţii nereale care să circule de la unul la altul", a declarat astăzi Liviu Dragnea.

Întrebat ce părere are despre declaraţia lui Frans Timmermans referitoare la existanţa unei "linii roşii" care nu trebuie trecută de către cei care vor să facă parte din familia socialiştilor europeni, Dragnea a spus: "Există o linie roşie şi în ceea ce priveşte drepturile fundamentale ale omului despre care eu am vorbit. Linii roşii nu există doar pentru anumite speţe în lume. Există o linie roşie care nu trebuie trecută de nimeni, nici de cei care încalcă Constituţia şi care fac abuzuri în numele unei aşa-zise luptei anticorupţie. Nici nu trebuie depăşită linia roşie, în încălcat Constituţia în ceea ce priveşte statul de drept şi, dacă toţi înţelegem lucrul, ăsta atunci putem avea o discuţie aşezată. Dacă nu, e care ţipă mai tare".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Fereasca Dumnezeu de Franz Timmermans si aliatii sai.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb