DRAGNEA, DESPRE PROTESTUL "ROMÂNIA VREA AUTOSTRĂZI": "Ei fac circ, noi facem autostrăzi, ei ţipă, noi dezvoltăm România"

M.I.
Politică / 15 martie 2019

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astăzi, că, în timp ce unii "fac circ" şi susţin protestul "România vrea autostrăzi", a început lucrul la primii kilometri reali de autostradă. "La ora 12:30 au început lucrul pentru primii kilometri de autostradă în Moldova, adică reali. Ei fac circ, noi facem autostrăzi, ei ţipă, noi dezvoltăm România", a spus Dragnea, conform News.ro.

"Nişte şmecheri, care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostradă. Să vorbim foarte cinstit. La ora 12:30 au început lucrul pentru primii kilometri de autostradă în Moldova, adică reali. Azi la 12:30. Ei fac circ, noi facem autostrăzi, ei ţipă, noi dezvoltăm România. Citeam nişte comentarii de la oameni care gândesc şi care sunt informaţi şi care sigur nu mai suportă atâtea minciuni. Acel om de afaceri, care am înţeles că a cheltuit 100.000 de euro pentru acest circ, dacă tot avea banii ăştia, putea să dea 100 de mii de euro la nişte case de copii sau să se doneze undeva", a declarat Liviu dragnea, la Târgovişte, în discursul susţinut la Conferinţa Extraordinară a PSD Dâmboviţa.

Dragnea a reierat ideea că întregul protest - la care s-au raliat zeci de firme, dar şi personalităţi şi persoane fizice - este "circ".

"Rămâne la latitudinea noastră, la forţa noastră, la determinarea noastră să spunem românilor adevărul. Eu nu vă cer altceva: nu vă cer să minţiţi, nu vă cer să manipulaţi, vă cer doar să fiţi aceiaşi români curajoşi pe care i-a avut mereu PSD-ul, să spuneţi oamenilor ce se întâmplă şi oamenii să judece pentru că, altfel, îi lăsaţi doar pe aceşti circari conduşi de - nu mai ştiu cum să îi zic lui Iohannis - leneş", le-a transmis Dragnea social-demicraţilor, mai scrie News.ro.

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au anunţat că participă la protestul "România vrea autostrăzi" şi întrerup activitatea, vineri, timp de 15 minute, la ora 15.00. Tot la ora 15.00, omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului, inaugurează, în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, primul metru de autostradă construit în Moldova.

Vineri, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat că va participa la protest, întrucât "ne dorim cu toţii autostrăzi".

De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că susţine protestatarii.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Dezinformare...intoxicare...

    .... noi (psd) am auzit de protestul vostru si ne-am decis sa ne facem ca muncim. Nu a inceput nici o lucrare la centura Bacaului. Sunt doar prospectiuni. Nimic altceva.

    Ce cinic! 

    "Eu nu vă cer altceva: nu vă cer să minţiţi, nu vă cer să manipulaţi, vă cer doar să fiţi aceiaşi români curajoşi pe care i-a avut mereu PSD-ul....". Inca nu am vazut psdist care sa nu minta fluent.... Se pare ca e politica de partid!

    1. Doar hotia mai depaseste minciuna din partidul asta.

    infractorul asta ne ia de fraieri si ne minte in fata cu tupeu

    chiparosule, numai cu paru de chiparos ti-as da in gura

    Cu inaugurarea lucrarilor la autostrada Moldova s-au mai laudat si Ponta si Ciolos. Mustache, te-ai gandit ca a 3-a oara-i cu noroc?

    1. Pe cand si o greva fiscala? Asa de vreo 2-3 luni sa nu mai semnam OP-urile la sfarsitul lunii,sa vedem ce o sa mai faca hotii din aceasta tara.Sa nu credeti ca-i numai Dragnea de vina .Sunt destui,de la omul simplu membru de partid sau asistat pana la magistrat.Sa nu ne oprim cu protestele pana nu avem convingerea ca cei harnici si corecti sunt stapanii si beneficiarii bugetului acestei tari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb