Omul de afaceri Dragoş Anastasiu deschide un nou restaurant pentru turiştii care vizitează Delta Dunării: "Laguna Brasserie". Propunând un meniu cu specific mediteranean, acesta funcţionează în cadrul resortului Green Village 4 stele din Sfântu Gheorghe şi se adresează atât oaspeţilor resortului, cât şi localnicilor sau turiştilor care se cazează în alte hoteluri şi pensiuni din zonă, conform unui comunicat remis redacţiei.
Noul local, cu o capacitate de 60 de locuri, se alătură restaurantului principal al resortului, unde pot lua masa simultan 240 de persoane, şi aduce în plus un meniu de paste artizanale, reţete originale, steak-uri de vită, fructe de mare.
"Planul nostru prevedea deschiderea braseriei încă de anul trecut dar, din cauza pandemiei, am amânat momentul. Până acum, am folosit acest spaţiu doar pentru bar, cu 12 locuri. Am decis să extindem zona pentru a da posibilitatea servirii a două meniuri - românesc şi internaţional - în două locuri diferite din cadrul resortului. Suntem convinşi că va fi o experienţă gastronomică foarte plăcută", declară Dragoş Anastasiu.
Sub îndrumarea Chefului Daniel Zinke, cunoscut şi datorită apariţiilor în cadrul show-ului TV culinar "Chefi la cuţite", echipa dedicată noului restaurant al resortului va pregăti preparate cu specific mediteranean, din care nu vor lipsi peştele şi fructele de mare.
"Pe lângă produsele autohtone şi tradiţionale, aducem în Deltă şi un altfel de meniu, de peste mări şi ţări. Ne concentrăm pe trei aspecte: calitatea produsului oferit, aspectul vizual, respectiv aşezarea în farfurie, şi experienţa gustului. Ne dorim ca oaspeţii să revină la Green Village 4• Resort şi pentru o masă bună şi inedită", declară Chef Daniel Zinke.
Deschiderea restaurantului are loc în contextul în care restricţiile sanitare dictate de pandemie au fost relaxate, permiţând şi deschiderea acestora la interior, ceea ce presupune suficient spaţiu pentru acomodarea tuturor turiştilor cazaţi în resort. În aceste condiţii, resortul pune la dispoziţia oaspeţilor trei terase şi două saloane de interior, pregătite şi pentru zilele ploioase.