DS Smith colaborează cu Versuni pentru o soluţie sustenabilă de ambalare

F.D.
Companii / 13 august

DS Smith colaborează cu Versuni pentru o soluţie sustenabilă de ambalare

DS Smith, companie în domeniul ambalajelor sustenabile pe bază de fibre, a colaborat cu Versuni, firmă din segmentul electrocasnicelor, pentru a crea o soluţie inovatoare de ambalare pe bază de fibre pentru aparatul de cafea Philips Baristina, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Soluţia de ambalare din carton ondulat este fabricată din materiale reciclate şi reciclabile. În plus, nu există pungi de plastic în cutie. De asemenea, ambalajul include şi amortizoare ondulate tratate cu un strat inovator anti-zgârieturi, aplicat pentru a preveni deteriorările externe.

Conceptul personalizat de ambalare a fost proiectat cu măiestrie de echipele de Design Experienţial de la DS Smith şi Versuni pentru a crea o experienţă de "unboxing" remarcabilă, în care aparatul de cafea este amplasat chiar în centru, astfel încât viitorii utilizatori să-l remarce imediat. Totodată, consumatorii pot vedea şi recunoaşte uşor designul îndrăzneţ şi aspectul vizual captivant al produsului, fie că acesta este amplasat la raft sau prezentat de magazinele online.

Thoran Ottens, Divisional Key Account Manager, Electronics, DS Smith, a afirmat: "Suntem mândri de soluţia sustenabilă de ambalare pe bază de fibre. Tendinţele şi aşteptările consumatorilor se schimbă rapid şi, în concordanţă cu aşteptările legate de ambalaje sustenabile, am proiectat această soluţie de produs cu scopul de a crea un aspect vizual de impact, la raft şi în online. Urmărim întotdeauna misiunea noastră la nivel de companie - aceea de a redefini ambalajele pentru o lume în schimbare şi colaborăm îndeaproape cu clienţii noştri pentru a-i ajuta în tranziţia către o economie circulară."

DS Smith a aplicat instrumentul său - Circular Design Metrics (CDM) pentru a măsura performanţa generală şi impactul asupra mediului înregistrat de soluţia ambalare pentru aparatul de cafea Philips Baristina de la Versuni.

Instrumentul permite designerilor DS Smith să evalueze impactul unui design de ambalaj pe baza a opt indicatori cheie de performanţă, inclusiv reciclabilitate, conţinut regenerabil şi optimizarea lanţului de aprovizionare. Aceste zone oferă o indicaţie clară a performanţei de sustenabilitate a unui design de ambalaj, precum şi aspectele ce necesită o atenţie suplimentară.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb