"DTZ ECHINOX":  The Bridge va găzdui un restaurant de peste 1.000 mp

Andrei Stan
Companii #Imobiliare / 7 martie 2017

The Bridge va găzdui un restaurant de peste 1.000 mp

Restaurantul Boutique Food Hall, cu o suprafaţă de peste 1.000 de metri pătraţi (mp), va deveni operaţional la începutul lunii septembrie, odată cu finalizarea clădirii de birouri The Bridge din Capitală şi mutarea primilor chiriaşi, informează un comunicat al companiei de consultanţă imobiliară "DTZ Echinox".

Centrul de afaceri The Bridge, cu o suprafaţă închiriabilă de 57.000 mp, este dezvoltat de grupul "Forte Partners" în dreptul Pasajului Basarab din Bucureşti şi are finalizarea programată în luna septembrie a acestui an.

Boutique Food Hall va reprezenta cea de-a treia locaţie sub brandul "Boutique" dezvoltată de antreprenorul Radu Stoica, după Boutique du Pain, situată la parterul clădirii Excelsior Center, respectiv Boutique du Pain Junior, de la parterul imobilului AFI Park 2.

Boutique Food Hall va avea o suprafaţă de şapte ori mai mare decât Boutique du Pain din strada Academiei.

Arhitectul Vladimir Mîndru, "Yellow Office", afirmă: "Foarte importantă este interacţiunea clientului cu spaţiul. Deşi deschis în totalitate, restaurantul concentrează publicul în mai multe puncte, dinamizând şi articulând acest spaţiu. Vizual, preia elemente retro şi integrează elemente legate de istoricul zonei. Ele se vor regăsi într-un spaţiu care va funcţiona ca un «food market» - zone cu caracteristici diverse vor crea un caracter unitar, un ansamblu."

Boutique Food Hall va avea în jur de 50 de angajaţi, astfel încat la prânz să poată fi deservite 500 de persoane. Conceptul de Food Hall propune îmbinarea sub acelaşi acoperiş a unei palete culinare variate, de la burgeri, pizza şi salate, la bucătăria asiatică şi cea mediteraneană.

Parcul de afaceri The Bridge este ridicat pe Şoseaua Orhideelor, pe terenul fostei fabrici de pâine Spicul, în două faze. Termenul estimat de finalizare pentru prima fază este septembrie 2017, iar lucrările se derulează conform graficului, antreprenorul general fiind compania "Bog'Art". Un procent de 50% din prima fază a proiectului este închiriată către BCR, clădirea fiind finanţată de catre UniCredit Bank.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb