DUPĂ CE A FOST CONDAMNAT, ÎN SUA, LA 5 ANI DE ÎNCHISOARE, Raj Tunaru a închiriat pentru toată vara "Belvedere" din Olimp

Ziarul BURSA #Companii / 11 mai 2012

Fostul deputat Raj Tunaru a închiriat pentru toată vara, respectiv până la data de 15 septembrie, de la omul de afaceri Josef Goschy, hotelul "Belvedere" din Olimp, care are 224 de camere şi este clasificat la două stele.

Goschy a scos recent la vânzare complexul hotelier "Amfiteatru", "Belvedere" şi "Panoramic" din staţiunea Olimp de pe litoral, cumpărat la începtul anului 2008.

Unita Turism, deţinută de Goschy, are 25 de hoteluri, omul de afaceri fiind unul dintre cei mai importanţi hotelieri de pe litoral.

"Am închiriat hotelul «Belvedere» pentru trei luni, până pe 15 septembrie, lui Raj Tunaru. El îl va mai cosmetiza puţin şi îl va opera în această perioadă. Nu l-am întrebat unde şi cum îşi va găsi clienţii", a declarat Josef Goschy, citat de Mediafax.

Familia fostului deputat Raj Tunaru a scos şi ea un hotel la vânzare, în Petroşani.

Raj Tunaru a fost judecat în statul american California, fiind acuzat de "violenţă domestică", după ce o femeie de origine română, despre care se spune că ar fi fost amanta sa, l-a reclamat că ar fi lovit-o şi ar fi ameninţat-o cu moartea. Poliţia din Los Angeles l-a reţinut pe fostul deputat în data de 30 septembrie 2006, iar instanţa a stabilit o cauţiune de 500.000 de dolari pe care soţia lui Raj Tunaru a achitat-o după circa o lună. Tunaru a fost eliberat din arest, dar a avut interdicţie de a părăsi teritoriul SUA până la finalizarea procesului. În decembrie 2006, magistraţii americani l-au reţinut din nou pe Tunaru, în baza unei înregistrări în care acesta ar fi ameninţat-o pe femeie că, dacă nu îşi retrage plângerea, o omoară, aceasta reclamându-l, însă, din nou. El a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Potrivit unui articol publicat în presa centrală în vara anului trecut, Raj Tunaru s-ar fi întors "în mare secret" în ţară, după cinci ani de închisoare în SUA, şi locuieşte într-un apartament din hotelul Petroşani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb