Dupa Evenimentul Muzical "Vis de Iarna" va urma Concursul National de Pian Musica Mundi 2017

.
Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 19 decembrie 2016

Dupa Evenimentul Muzical "Vis de Iarna" va urma Concursul National de Pian Musica Mundi 2017

Şcoala de Muzică Boem Club în parteneriat cu Boem Club Pianos, magazin de piane şi pianine acustice, au organizat sâmbătă şi duminică, 17-18 decembrie 2016, Evenimentul intitulat "Vis de Iarnă". Concerte, testări de piane şi abilităţi muzicale la Centrul Naţional de Artă Tinerimea Română pentru toţi pasionaţii de muzică.

Pe parcursul celor doua zile s-au derulat multe activitati muzicale, la care au participat copii si adulti deopotriva, muzica aducandu-i aproape pe unii de ceilalti. Pe fondul apropierii sarbatorilor de iarna, s-a derulat si proiectul "Colinde in familie", prin intermediul caruia, multi dintre participanti au avut posibilitatea sa cante alaturi de cei dragi, in fata unui auditoriu numeros.

Totodata, Boem Club Pianos i-a surprins pe participanti prin pianele si pianinele acustice deosebite pe care le-a expus, pianine marcile Steinberg, Perzina, insa si pianine reconditionate.

La sectiunea de concerte au participat copii incepand cu varsta de doi ani, fara limita superioara de varsta; fiecare interpret a cantat muzica preferata, la instrumentul preferat, intr-o atmosfera plina de sarbatoare si voie buna. O parte dintre spectatori, incurajati de interpretarile de pe scena au participat la testarile abilitatilor muzicale.

Mos Craciun i-a premiat pe toti cei care au avut curajul sa isi infrunte temerile si sa cante din voce sau la un instrument, cu diplome, medalii si alte surprize. Toti cei prezenti au avut posibilitatea sa isi impartaseasca experienta de pe scena la cocktailurile de la finalul fiecarui concert.

"Cele doua zile de muzica si voie buna, la care au participat peste 600 de persoane, ne arata din nou, ca la fiecare eveniment, ca muzica este un limbaj universal, care nu tine cont de varsta, limba sau orice fel de alte aspecte innascute sau dezvoltate in timp, si ca, tot ceea ce conteaza este emotia faptului de a impartasi si de a fi muzica." Claudia Atanasoae, Director Boem Club.

Urmatorul eveniment major pe care il va organiza Boem Club Pianos va fi Concursul National de Pian Musica Mundi, care va avea loc in Bucuresti la sfarsitul lunii martie 2017; in cadrul acestui concurs pot participa copii si tineri cu varstele cuprinse intre 6-18 ani, la sectiunile de amatori sau profesionisti. Premiul cel mare la sectiunea profesionisti este o pianina in valoare de 5000 de euro, iar la sectiunea amatori o pianina in valoare de 3000 de euro. Data limita de inscriere la concurs este sfarstiul lunii februarie 2017.

Partener media este Ziarul Bursa.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb