După Grecia, şi Franţa anunţă vaccinarea obligatorie pentru personalul medical

S.B.
Internaţional / 12 iulie 2021

După Grecia, şi Franţa anunţă vaccinarea obligatorie pentru personalul medical

Franţa, prin vocea preşedintelui Emmanuel Macron, a anunţat că vaccinarea personalului medical devine obligatorie, acelaşi anunţ fiind făcut luni şi de autorităţile din Grecia, informează news.ro.

"Vaccinarea va fi obligatorie pentru toţi cei care vor fi în contact cu persoane fragile", a anunţat Macron, care a avertizat că din "15 septembrie vor fi efectuate controale şi se vor lua măsuri".

"Avem un mare avantaj: vaccinul. Acesta ne protejează contra variantei delta. Cu cât ne vaccinăm mai mulţi, cu atât vom evita spitalizările. Începe o nouă cursă de viteză", a adăugat Macron.

Tot luni, premierul grec Kyriakos Mitsotakis a anunţat că, începând de la 1 septembrie, vaccinarea va fi obligatorie pentru personalul medical. De asemenea, de la 16 august, vaccinul este obligatoriu pentru persoanele care lucrează în aziluri.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Aceste masuri nu mai sunt doar incalcari grave ale drepturilor omului garantate de Constitutia Frantei, ci pur si simplu reprezinta sclavie totala si genocid la adresa poporului francez! Practic, aceste Iude criminale nu lasa decat o singura alternativa propriei populatii: Revolutia, urmata imediat de masacrarea legitima a Iudelor conducatoare!

    Ma intreb oare de ce Grecia si Franta anunta la doar doua ore distanta acelasi lucru? Nu este cumva probabilitatea prea mica pentru a fi o coincidenta?

     

    Aud aceeasi minciuna repetata in stilul Goebbels. Am auzit si in seara asta la B1. 

    "Avem un mare avantaj: vaccinul. Acesta ne protejează contra variantei delta". Iar la B1 se repeta ca "vaccinul protejeaza 94% impotriva imbolnavirilor grave". 

     

    Oamenilor, 1984 este aici. Ni se intampla. Pas cu pas. minciuni repetate zilnic ca poate prind. Dezinformare cat casa. 

     

    Da, sa zicem ca vaccinul acesta inca, repet INCA, mai ofera 94% protectie lucratorului medical sa nu ajunga in spital. DAR , DAAAAR, nu acesta este motivul pentru care se impune vaccinarea obligatorie din 1 sau 15 sep. Ci pentru a ii proteja pe bolnavii de care lucratorul sanitar se apropie, o spune Macron, "contact cu persoane fragile". Da? Acesta este motivul medical. 

     

    Insa, deja stim din multe surse extrem de credibile (statul Israel) ca vaccinul cu protejeaza decat vreo 60%, desi a ramas eficient contra cazurilor grave. Fapt este ca multi vaccinati se vor infecta daca nu se protejeaza si vor avea simptome de raceala, usoara sau medie. Deci, ce rezolvam cu vaccinarea fortata? Acel infectat cu simptome de usoara raceala va fi contagios si va infecta pe bolnavii langa care lucreaza. Mai ales, MAI ALES, daca se relaxeaza testarea personalului medical. VA AVERTIZEZ.... o scriu cu litere mari, tipand.... DACA SE RELAXEAZA TESTAREA PERSONALULUI MEDICAL, ASTA VA FI CEA MAI CRIMINALA DECIZIE POLITICA a autoritatilor. VA FI DE COD PENAL, de crima impotriva umanitatii. 

    Macron pur si simplu nu are sens in ceea ce spune. Este un Goebbels al timpurilor moderne. Nu are niciun sens. Cand vezi atatea prostii spuse de politicieni, mai incepi sa dai in ipotezele alternative, conspirationiste. 

    1. Si asa explici tu ca in tarile civilizate , fara micii constrangere, in jur de 90 din personally medical e vaccinat ? Adica ei sunt tampiti iar tu esti genial ?

      Nu ar fi mai bine sa terminam cu conspiratiile astea stupide si sa ascultam dupa specialisti imi pe care ii are si Romania , si UE , si Israelul , si SUA etc . Singuri imi nevaccinati sunt cei din Coreea de Nord . Poate emigrezi acolo sa fii in siguranta . 

      "Aud aceeasi minciuna repetata in stilul Goebbels. Am auzit si in seara asta la B1.

      "Avem un mare avantaj: vaccinul. Acesta ne protejează contra variantei delta"" 

      si evreilor li se spunea sa mearga la dusuri din motive sanitare si apoi ucigasii si criminalii le serveau gaz Zyklon B pe tevile pe care ar fi trebuit sa vina apa...

      Alex, nu mai impinge oamenii la moarte prin vaccinare

      Am cautat explicatii ale Pfizer recente si am gasit o posibila explicatie pentru masura luata de francezi si greci.

       

      "„Vaccinul Pfizer este foarte activ în ceea ce priveşte varianta Delta”, a spus Dolsten într-un interviu pentru Reuters, directorul ştiinţific al Pfizer, Mikael Dolsten. Dar după şase luni, a adăugat el, „este probabil riscul de infectare, pentru că nivelul anticorpilor, aşa cum era estimat, scade”. 

      „Este un set redus de date, dar cred că tendinţa este precisă: la şase luni, având în vedere că Delta este cea mai contagioasă variantă pe care o ştim, poate cauza infecţii şi boală uşoară”. 

      Datele Pfizer din Statele Unite arată o scădere a eficacităţii vaccinului la aproximativ 80% după şase luni, împotriva variantelor care circulau în ţară în primăvară, a mai afirmat Dolsten." 

       

      Lasati delta, delta+, lambda pentru o secunda. Eu suspectez ca se da vina pe noile variante pentru ceva ce se cam stia. Strecurat in interviu apare si marturia despre studiul propriu al Pfizer facut in SUA in primavara. Directorul Pfizer spune "la sase luni". Dar FDA a aprobat vaccinul Pfizer abia pe 11 dec 2020 si a inceput vaccinarea in masa, deci probabil ca studiul s-a terminat la inceput de iunie. 

      Avem insa un fenoment care invalideaza concluziile Pfizer. In acea perioada, SUA avea restrictii puternice. Prin urmare, contactul social era redus, deci atentie ... vaccinul era protejat de masurile de distantare sociala. In aceste conditii foarte favorabile, directorul Pfizer ne spune ca imunitatea scazuse destul de mult si mai proteja doar 80% impotriva infectarii si imbolnavirii simptomatice (usoara si medie). 

       

      Niciodata pana acum populatia nu a fost informata despre aceasta perisabilitate a vaccinului. Despre faptul ca se pot reinfecta dupa sase luni, ca pot da virusul mai departe. Toata media face FAKE NEWS spunand IMUNIZARE. Iata ca Pfizer stia ca cei vaccinati nu sunt imuni. Concluzia asta este de BREAKING NEWS si de caz penal de inselaciune. 

       

      Revenind la delta, Pfizer de disculpa si spune "delta este de vina pentru scaderea si mai intensa la 60% in loc de 80% cat stiam noi dar nu spusesem nimanui". Asta mi se pare o tehnica de a gasi acarul Paun. Eu personal cred mai puternic faptul ca de fapt vaccinul a fost foarte bun atat timp cat a fost insotit de masuri obligatorii de distantare fizica si sociala, de petreceri inchise, de inghesuiala redusa. Cand s-au ridicat restrictiile, hopaa, a aparut si virusul, sub forma lui curenta, actuala, adica delta. Atentie, nu vaccinul a omorat virusul varianta Alpha, ci celelalte tulpini care i-au urmat au concurat mai bine pentru a cuceri gazda umana si variantele mai putin competitive au disparut singure. Vaccinul singur nu este SINGURA SOLUTIE. Vaccinul a functionat insotit de precautie, testare si restrictii sociale. 

       

      Deci, directorul Pfizer marturiseste ca da, vaccinul se inmoaie mult dupa sase luni cu restrictii si lockdown, si se inmoaie si mai mult daca nu mai sunt restrictii. Iar raspunsurile pe care Pfizer le are la aceasta problema vin sub doua forme: 

      - un vaccin tintit pe mutatia delta (nu avem alte informatii, dar nu cred ca difera semnificativ) 

      - a treia doza din acelasi vaccin. 

       

      A doua solutie este extrem de interesanta pentru ca ea confirma lucrul nespus explicit de Pfizer. Da, efectul vaccinului este temporar si trebuie facuta o noua doza pentru a creste numarul de anticorpi. Iar acesta pare a fi motivul pentru care Franta si Grecia dau timp personalului medical sa faca doua doze pana in septembrie. Sa aiba anticorpii la maximum (21 de zile intre doze si inca 14-20 de zile dupa a doua doza pentru raspunsul optim) la inceput de septembrie. Daca socotim 40 de zile incepand de pe 15 iul, ajungem la final de august. 

       

      Guvernele Greciei si Frantei au fost convinse de epidemiologi ca ceva grav se va intampla in septembrie. Asta desi exista o multime de oameni vaccinati (66% in Olanda, 53% Franta) cu cel putin o doza, pe langa imunizarile naturale. Eu sper doar sa nu fie aceiasi epidemiologi care avertizau ca vor fi milioane de decese in UK. 

      Cu ce concluzie trebuie sa ramana omul obisnuit? Vaccinul are o protectie minimala, fiind adecvat doar fata de cazurile grave. Vaccinatii se vor infecta si vor da virusul mai departe intr-o proportie foarte mare, ei resimtind acel episod drept o raceala minora sau un nas mucit doua zile. Deci, nu este un vaccin, este o terapie genetica cu un efect aparent destul de nereusit pe post de vaccin. Sigur ca are potential oncologic mult mai mare, dar ca vaccin.... nu. Nu ofera imunizare. 

      " tarile civilizate , fara micii constrangere, in jur de 90 din personally medical e vaccinat ?"

       

      Franta nu este civilizata? Ma rog, gusturi.... De ce s-au vaccinat multi in alte parti? Presiunea autoritatilor si a sefilor. 

      Medicii in general sunt obisnuiti sa se vaccineze pentru orice, este parte din hazardul ocupational si din bolile ocupationale cu care trebuie sa lupte corpul lor. Parerea lor a fost sondata de DW in Germania. Scrie aici foarte clar. Scepticismul medicilor germani este justificat pe baze tehnologice, macar ei sunt in stare sa diferentieze un vaccin clasic de genoterapie. Dar cu presiunea psihologica au fost convinsi sa se vaccineze, inclusiv cu lozinci de tipul "voi sunteti soldati". 

       

      "'I'm not going to be the first in line!' 

      This, one would imagine, is the general attitude of all doctors and nurses towards the long-awa ited vaccination. But in fact, the picture is far more nuanced. The view of nurse Vivien Kochmann, at the Bethel Hospital, is an example of this. For months, she has been meticulously observing the social distancing rules, wearing a facemask, washing her hands. As a mother of a small child, she has had to take extra care, drastically reducing her contacts.  

      But when it comes to vaccinations, she says, she doesn't want to go straight to the front of the line, preferring to wa it: "I'm cautious here and a bit wary of the whole thing. I'm worried because the vaccine hasn't been around long enough to be able to just say: 'Ok, I'm now 100% convinced of it.' But that's just my personal feeling."  

      Vivian Kochmann  

      Nurse Vivian Kochmann fears possible long-term side-effects of the vaccine 

      But Kochmann is not an anti-vaxxer. Indeed, she has been vaccinated against many diseases. But she has been working at the hospital long enough to know how much time is needed before a vaccine really takes effect. Maybe, she hopes, the vaccines will get better over the course of the year. And, above all, so will the information about the possible risks involved. " 

    am intrat in trim 3/2021?

    am intrat 

    am zis ca din trim 3/2021 o sa inceapa sa fie marketizata ideea obligativitatii vaccinurilor?  

    am zis. 

    ca sa nu isi ridice societatea in cap intr-o mare revolta conducatorii mituiti sa omoare proprii cetateni prin vaccinare letala fortata ii iau pe bucati, pe grupuri profesionale. 

    va iesi revolta, ascultati-ma pe mine.

    conducatorii vor sfarsi cu capetele sparte de asfalt!  

    1. inca o anticipare :

      din noiembrie-decembrie 2021 incolo in vestul Europei se va experimenta ideea taberelor de corturi, a campusurilor de corturi unde sa fie mutati FORTAT nevaccinatii ca sunt periculosi  

      oamenii vor erupe, va fi vulcan social. 

      2022 e anul marilor revolte. 

      Este o coincidență defel întâmplătoare.

      Discriminar e pe față!!! Principii călcate în picioare de către globaliști. Micron și grecoteiul sunt doar primle.,,săgeți". Vor urma și alți crypyofasciști!!!

      Ce se va întâmpla e greu de anticipat dar este clar că vom avea parte de fracturi sociale și revolte!!! Nu prea văd șanse reale de izbândă. Globaliștii au pregătit terenul pentru masacru și genocid!!! 

      nu, nu e coincidenta.

      eu cand zic ceva asa e si niciodata altfel.  

      indiferent cat s-ar agita unii ....

      cuvantul meu e de aur si e extrem de greu si puternic cand zic ceva despre viitor. Citeste inainte in timp si modeleaza complexe situationale.  

      cand am dreptate e pura intamplare, cand nu am dreptate sunt dus cu capul... asta e placa repetata de detractorii a ceea ce am mai sustinut aici.

      e greu sa anticipezi corect.  

      e greu sa vezi in viitor corect.  

      dar si mai greu e cu cei din propriul neam care cand incerci ceva nou te iau de picioare si te trag inapoi in oala cu ciorba comuna.

    Virusul a cedat, hitlerismul continua....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2871
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9089
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4655

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb