"E. O.Maguay" a semnat un nou parteneriat

D.R.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 9 mai 2006

Compania românească "Maguay" şi corporaţia germană "Funkwerk Enterprise Communications", au semnat recent un parteneriat de distribuţie pe piaţa locală de soluţii profesionale pentru reţele wireless şi echipamente de acces. Aceste produse se adresează în special instituţiilor guvernamentale şi companiilor a căror activitate necesită un nivel înalt de securitate a datelor.

Soluţiile wireless bazate pe echipamente Funkwerk Enterprises sînt destinate birourilor cu cerinţe de securitate, trafic şi disponibilitate ridicate, pentru depozite şi medii industriale. "Maguay" mai are un puternic parteneriat cu corporaţia "Intel", de la care a obţinut calitatea de Intel Premier Provider. În cadrul expoziţiei CERF 2006, "Maguay" a prezentat noile Maguay eXpertServer, bazate pe noile tehnologii Intel Dual-Core, care vor fi disponibile pentru piaţa românească începînd cu luna iunie 2006. Domnul Eduard Pughin, directorul Maguay, a spus: "Noile eXpertServer reduc costurile de operare, au un sistem avansat de management, aduc o creştere substanţială a performanţei, practic o dublare faţă de arhitecturile single-core, şi reduc cu 40% încărcătura procesorului. Echipamentele Maguay au primit în ultimii ani mai multe premii şi distincţii prin performanţele rezultate în urma testărilor şi a preţului la care sînt disponibile.

Parteneriatul cu Intel ne-a ajutat să ne creştem volumul de afaceri cu cel puţin 30%. Sistemele de lucru Maguay bazate pe arhitectura Intel pornesc de la 400 euro, iar serverele dual-core Pentium beneficiază de o ofertă promoţională. Domnul Irinel Burloiu, business development manager Intel România, a declarat: "Tehnologia Intel Active Management ajută companiile să îşi reducă cheltuielile de mentenanţă a PC-urilor, contribuind la administrarea, inventarierea, diagnosticarea şi repararea PC-urilor, chiar şi atunci cînd sistemele sînt oprite sau au sisteme de operare ori hard drive-uri defecte. Ne bucurăm că aceste tehnologii sînt disponibile acum în Româ-nia prin intermediul Maguay, Premier Member al Intel Channel Partner".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb