EBW Club & ELITE Properties au lansat proiectul Dolce Mare în România - investiţii în Ciprul de Nord

A.F.
Companii / 16 iulie

EBW Club & ELITE Properties au lansat proiectul Dolce Mare în România - investiţii în Ciprul de Nord

Pe 11 Iulie la Clubul Diplomaţilor sa lansat proiectul Investing in Northern Cyprus, Luxury Real Estate, semnat de EBW Club, fondat de antreprenoare Bianca Tudor & Elite Properties, fondat de Alina Mocanu, în parteneriat exclusiv pentru piaţa din România cu Adalier Trading, company cipriotă, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, evenimentul a fost marcat de prezenţa dezvoltatorului imobiliar premium AKOL Global şi a antreprenoarei române, Camelia Sucu, fondator CLASS IN.

"Urmărim visele lor noştri şi punem în aplicarea ceea ce viză ei, pentru că aceasta este, de fapt, meseria noastră. În 2024, piaţa de Home & Decor din România este în creştere, determinată de tendinţe cheie. Observăm o evoluţie puternică către produse sustenabile şi ecologice, pe măsură ce consumatorii devin mai conştienţi de importanţa protejării mediului înconjurător. Există, de asemenea, o integrare notabilă a tehnologiilor smart home, asigurând asemenea funcţionalitate, cât şi lux." subliniază Camelia Sucu

Evenimentul a oferit participanţilor sau multitudinea de informaţii valoroase cu privire la cele mai recente tendinţe şi oportunităţi de investiţii în piaţa de rezidenţială din Cipru de Nord, o regiune din ce în ce mai recunoscut drept în Dubai al Europei.

Momentul cheie a fost lansarea proiectului imobiliar Dolce Mare - un proiect cu o locaţie şi un design arhitectural unic având peste 250 de unităţi rezidenţiale, proiectat dezvoltat de AKOL GLOBAL prezent din 2003 în Cipru de Nord, care debutează pe piaţa românească după lansări de succes în Germania şi Ungaria!

Beneficiile ce revin clienţilor care investesc în Cipru de Nord, alegând locaţia în detrimentul altor destinaţii cu acces la mare sunt multiple: valoarea proprietăţilor cresc cu 20-30 % pe an, randamente anuale din chirii de 10 %, o piaţă a ospitalităţii în creştere. datorită sectorului de turism de sănătate împreună cu turismul senior, facultăţi moderne cu specialităţi multiple, facilităţi fiscale şi impozite la nivel minim, servicii de property management direct de la dezvoltator, rata scăzută a criminalităţii, permis de şedere şi servicii conexe, câte 320 de zile de zile însorite de care se pot bucura de utilizatorii finali- investitorii, cât şi de care au nevoie să închiriază.

În calitate de speakeri ai evenimentului avem plăcerea de ai menţiona pe:

Mert Adalier- Director de investiţii Adalier

Camelia Sucu - CEO ClassIN

Ozgur Koca - Director de Marketing AKOL

Bianca Tudor - Consilier de afaceri

Alina Mocanu - Consultant Imobiliar

Unul dintre punctele-cheie ale evenimentului va fi explorarea oportunităţilor de investiţii care oferă randamente anuale garantate de 10%, calculate din preţul net de vânzare al apartamentelor. În plus, piaţa din Cipru de Nord se mândreşte cu o creştere anuală impresionantă a valorii proprietăţilor, cu cifre care cresc între 20-35%.

This apreciere semnificativă face ca investiţia în proprietăţile de lux din regiune - dintre care unele sunt construcţii noi pe malul mării, cu servicii şi facilităţi de înaltă calitate - să fie propuse extrem de atrăgătoare.

Cipru de Nord nu numai că oferă oportunităţi de investiţii profitabile, dar se mândreşte şi cu unul dintre cele mai scăzute costuri ale vieţii din Marea Mediterană. Costul vieţii este cu până la 60% mai mic decât alte destinaţii de pe litoral, impozitele fiind aproape inexistente, ceea ce îl face o locaţie ideală atât pentru investiţii, cât şi pentru stilul de viaţă mult dorit.

Creşterea economică, PIB-ul şi piaţa imobiliară din România, punct de vedere Bianca Tudor, Business Advisor EU & UAE , fondator Elite Business Women Club

"Peisajul economic al României este pregătit pentru o creştere notabilă în 2024, PIB-ul real aşteptat să accelereze la 3,3%, faţă de 2,1% în 2023. Această creştere este determinată în principal de cerere internă puternică, susţinută de creşterea veniturilor disponibile reale şi a investiţiilor solide, în ciuda provocărilor externe generate de cererea slabă din partea principalilor parteneri comerciali din UE." subliniază Bianca Tudor, fondator EBW Club & Business Advisor UE şi Emiratele Arabe Unite.

Previziunile Comisiei Europene din primăvara anului 2024 evidenţiază faptul că consumul privat va fi un motor de creştere semnificativă, susţinerea creşterii salariilor şi a pensiilor. În plus, se preconizează o relaxare a condiţiilor financiare din România, contribuind la aceste perspective optimiste.

Se preconizează că inflaţia va scădea treptat de la 9,7% în 2023 la 5,9% în 2024, însă creşterea persistentă a salariilor ar putea menţine inflaţia de bază ridicată. Piaţa muncii rămâne tensionată, anticipându-se o uşoară scădere a şomajului, de la 5,6% în 2023 la 5,5% în 2024 (Economie şi Finanţe) (BERD).

Piaţa imobiliară românească şi investiţii internaţionale, punct de vedere Alina Mocanu, Real Estate Consultant

Piaţa imobiliară din România continuă să dea dovadă de rezilienţă şi dinamism. Pe plan intern, în ciuda provocărilor economice generale, există un interes susţinut pentru proprietăţile rezidenţiale şi comerciale. Sectorul este susţinut de o cerere internă stabilă, în special în centre urbane precum Bucureşti, unde proiecte de infrastructură şi oportunităţi economice atrag atât investitori locali, cât şi internaţionali.

În plus, există o tendinţă în creştere în rândul românilor de a investi în proprietăţi imobiliare în străinătate. Acest apetit este determinat de dorinţa de diversificare, în consecinţă mai mulţi oameni se concentrează pe găsirea de proprietăţi unice şi extraordinare, locuinţe de vis cu un farmec inimitabil, care să ofere randament mai bune şi pe care să le exploateze ca o sursa de venit. alternativa cat si in scop personal. Astfel, piaţa imobiliară este orientată către cele mai dorite locaţii deschise cu cele turistice.

Destinaţiile populare pentru aceste investiţii includ ţările vecine şi alte state membre ale UE, unde pieţele imobiliare oferă creştere şi stabilitate promiţătoare, marcând investiţiile în imobiliare ca fiind un pilon al strategiilor de gestionare a averii. Acestea proprietăţi pot fi locuite, închiriate sau moştenite, aşadar cred căonarea de proprietăţi imobiliare este mult mai mult decât o simplă operaţiune financiară.

"În balanţa analizei unei oportunităţi investiţionale, acum putem aduce în faţa lor care sunt în căutarea unei unităţi locative ce ar putea să le ofere confortul unei case de vacanţă, dar care totodată să genereze şi profit, proiecte dezvoltate de companii de renume Akol Global. cu o vechime peste 20 de ani în Cipru de Nord. Putem afirma că în sector exclusivist, imobiliarele sunt atât sursă de venit, cât şi satisfacţie personală în 2024." ne transmite Alina Mocanu, fondator ELITE Properties

Principalele destinaţii pentru aceste investiţii sunt:

Spania, Grecia, Portugalia, Cipru de Nord, Dubai.

Următoarele evenimente marca EBW Club & ELITE Properties vor avea loc în toamna acestui an.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
digi.ro
aages.ro
danescu.ro
librarie.net
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

22 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7742
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3721
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9774
Gram de aur (XAU)Gram de aur415.3204

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
petreceriperfecte.ro
thediplomat.ro
targuldeturism.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb