Echo Investment a primit autorizaţia de construcţie pentru Korona Braşov, investiţie de 150 mil euro

F.A
Companii / 6 februarie 2009

Investitorul şi dezvoltatorul imobiliar polonez Echo Investment a obţinut autorizaţia de construcţie pentru proiectul Korona din Braşov în care a anunţat că investi circa 150 milioane euro şi pe care îl va finaliza în a doua parte a anului 2010, potrivit companiei.

\"În acest moment se află în desfăşurare activităţile legate de demolare care în scurt timp vor fi finalizate. În acelaşi timp s-au început şi toate acţiunile premergătoare demarării construcţiei prevăzută pentru a începe peste câteva luni. Finalizarea proiectului este conform calendarului Echo Investment în a doua parte a lui 2010\", au spus vineri reprezentanţii investitorului.

Centrul comercial se va întinde pe o suprafaţă totală de 153.000 mp, pe patru niveluri, şi va dispune de o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 53.000 mp unde urmează să funcţioneze 240 de magazine. Oferta comercială va cuprinde, potrivit dezvoltatorului, mari lanţuri de magazine de confecţii, magazine de sport, articole decorative, electrocasnice, electronice, centre multimedia şi servicii. În plus, proiectul va include, între altele: cinematograf cu mai multe săli, sală de bowling, cazinou şi club de fitness, baruri, restaurante şi cafenele. Centrul comercial va avea la dispoziţie şi aproximativ 2.000 de locuri de parcare.

La lansarea proiectului, preşedintele companiei, Piotr Gromniak, a declarat că din totalul investiţiei, 30% va fi alocat de către Echo Investment, iar restul din împrumuturi bancare. Potrivit preşedintelui companiei, Echo a finalizat în prezent câteva zeci de proiecte de centre comerciale, birouri, rezidenţiale şi hoteluri, iar în prezent compania este implicată în noi proiecte atât în Polonia cât şi în străinătate.

Echo Investment este una din primele trei companii de investiţii şi dezvoltare cu capital polonez, iar din 1996 societatea este cotată la bursa de valori din Varşovia. Societatea realizează invetiţii în patru sectoare ale pieţei imobiliare: locuinţe, centre comerciale, imobile de birouri şi hoteluri. Societatea a finalizat deja circa 80 de proiecte în Polonia cu o suprafaţă de peste 700.000 mp.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb