Economii de până la 70% cu serverele HP Integrity

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 30 octombrie 2008

HP, cea mai mare companie IT din lume, a înregistrat o cerere crescută la serverele HP Integrity, anunţă un comunicat al companiei.

Astfel, doar în ultimul an, 40 de companii din Europa au optat pentru noile tipuri de servere, în detrimentul serverelor mainframe.

Principalul motiv pentru această schimbare îl reprezintă reducerea costurilor pentru operarea echipamentelor hardware şi acordarea licenţelor pentru software cu până la 70%. Astfel, HP estimează că numărul companiilor care vor apela la aceste echipamente se va mări cu 125, în următoarele 12 luni.

HP continuă să îşi consolideze poziţia de lider pe piaţă, fapt dovedit de încrederea manifestată în rândul clienţilor faţă de avantajele oferite de serverele HP Integrity.

Potrivit IDC, HP a înregistrat o cotă de piaţă de 32.7% pentru trimestrul II al anului 2008 in Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA). Veniturile obţinute din vânzarea serverelor HP Integrity reprezintă cea mai mare parte din veniturile înregistrate de segmentul HP Business Critical Systems pentru zona EMEA, însemnând o cotă de piaţă de 78% în cel de-al treilea trimestru fiscal al anului 2008.

"Clienţii sunt vizibil afectaţi de creşterea costurilor şi înflexibilitatea oferită de sistemele mainframe, acestea având un impact negativ direct asupra business-ului, a declarat Ruud Vrolijk, Vice-preşedinte şi General Manager Business Critical Systems, Hewlett-Packard EMEA. HP vine în întâmpinarea clienţilor, prin evitarea costurilor foarte mari şi mai ales prin modernizarea aplicaţiilor. Mai mult, compania asigură o mai bună protecţie a investiţiilor, prin intermediul serverelor care oferă soluţii mult mai economice şi flexibile, în pas cu cele mai noi trenduri ale mediului de afaceri", a adăugat reprezentantul companiei.

Adopţia rapidă a platformelor bazate pe procesoare Intel Itanium

Folosit în special pe sectoarele financiar şi telecom, Intel a apărut ca o modalitate rapidă de adoptare a unor soluţii flexibile şi fiabile. Rezultatele au constat în reducerea costurilor IT şi obţinerea unui mediu data center dotat cu toate optimizările necesare, pentru a face faţă nevoilor clienţilor.

HP îşi concentrează activitatea pe simplificarea utilizării tehnologiei pentru toţi clienţii săi, de la consumatorii individuali până la cele mai mari organizaţii. Cu un portofoliu ce cuprinde soluţii de imprimare, calculatoare personale şi infrastructură IT, HP este cea mai mare companie IT din lume. Veniturile realizate de companie în ultimele patru trimestre incheiate pe 30 aprilie 2007 au totalizat 110.4 miliarde USD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb