Edenred plănuieşte să angajeze 700 de persoane la nivel mondial, în domeniul tehnologiei

D.T.
Companii / 6 martie 2023

Edenred plănuieşte să angajeze 700 de persoane la nivel mondial, în domeniul tehnologiei

Edenred se va axa în următoarea perioadă pe evoluţia talentelor din domeniul tehnologiei, în contextul în care acesta vizează o creştere de 2,5 mai mare a veniturilor, până la 5 miliarde de euro până în 2030, conform unui comunicat remis redacţiei. Grupul a înregistrat rezultate record în 2022, determinate de o creştere a cifrei de afaceri de 25%.

Potrivit comunicatului, Edenred intenţionează să recruteze peste 700 de specialişti în tehnologie la nivel mondial în 2023, inclusiv în cele 2 centre digitale principale din Bucureşti şi Mexico City, pentru a-şi susţine ambiţia de creştere, în contextul în care îşi propune să genereze venituri de până la 5 miliarde de euro până în 2030. Din 2016 până în prezent, Grupul Edenred a investit deja 1,7 miliarde de euro în scopul inovaţiei tehnologice. Acest avans tehnologic, puternic impulsionat de centrele sale digitale, face parte din planificarea strategică a companiei pentru perioada 2022-2025.

În ultimii ani, grupul a înregistrat o creştere record, care a fost stimulată de leadershipul său digital, devenind "tech-centric" atunci când vine vorba de luarea deciziilor, crearea şi îmbunătăţirea soluţiilor, adaugă comunicatul. Edenred a făcut saltul de la un furnizor de tichete de restaurant pe suport de hârtie, la un lider digital la nivel mondial, oferind peste 250 de programe diferite. În prezent, 100% din noile soluţii lansate de Edenred sunt digitale.

Dave Ubachs, Executive Vice President, Technology în cadrul Edenred, a declarat că: "Portofoliul nostru include 250 de soluţii pentru a completa nevoile în continuă evoluţie ale celor 52 de milioane de utilizatori şi 2 milioane de comercianţi parteneri din 45 de ţări, prin intermediul a peste 950.000 de clienţi corporativi. Am investit peste 360 de milioane de euro în tehnologie anul trecut, 1,7 miliarde de euro din 2016 şi vom continua să investim în viitor. Fideli misiunii noastre, "Enrich connections. For good.", folosim tehnologia pentru a oferi soluţii care au un impact pozitiv pentru toţi stakehoderii noştri, pentru a spori bunăstarea şi puterea de cumpărare a utilizatorilor".

Mai mult decât un hub digital pentru proiecte tehnologice strategice, Edenred Digital Center este o sursă de inovaţie tehnologică, valoare comercială şi leadership pentru Edenred şi subsidiarele sale din 45 de ţări, se mai precizează în comunicat. În prezent, există două centre digitale Edenred, în Bucureşti şi Mexic, dedicate automatizării şi eficientizării plăţilor B2B, simplificării relaţiilor şi interacţiunilor cu utilizatorii şi facilitării plăţilor către comercianţi. Compania are, de asemenea, hub-uri tehnologice în Brazilia, localizate în oraşele Săo Paulo şi Porto Alegre, şi în Franţa.

Edenred Digital Center din Bucureşti constituie 10% din echipa globală de tech a grupului. Acesta oferă cunoştinţe şi competenţe tehnologice de top, propagându-şi expertiza la nivel mondial. În cadrul EDC Bucureşti, Grupul desfăşoară numeroase programe globale, cum ar fi soluţii Cloud, Stabilitate şi Reţea pentru domeniile viitorului, precum şi dezvoltarea de software pentru toate cele 3 linii de afacere Edenred - beneficii pentru angajaţi, flotă şi mobilitate şi soluţii de plată, adaugă sursa. De asemenea, EDC Bucureşti este centrul de expertiză în ceea ce priveşte principalele priorităţi în materie de securitate cibernetică şi conformitate.

Având deja peste 3.000 de angajaţi în domeniul tehnologiei în 45 de ţări, Edenred este o echipă în creştere, în căutare de profiluri tech care vor asigura următoarea generaţie fintech. Întreaga echipă de 10.000 de angajaţi a Grupului Edenred este expusă unei cariere internaţionale şi unui mediu divers, lucrând la proiecte cu impact global, alături de colegi din întreaga lume, având acces la cele mai noi tehnologii.

Edenred şi-a lansat misiunea "Enrich connections. For good" pe care o însuşeşte zi de zi. La Edenred, oamenii care activează în domeniul tech îşi folosesc expertiza şi aptitudinile în beneficiul clienţilor, contribuind la transformarea pieţei muncii într-un loc mai bun pentru toţi, adaugă comunicatul. Într-un mediu care evoluează rapid, Edenred propune oportunităţi profesionale celor care îşi doresc să lucreze într-un mediu care susţine inovaţia. Era TECH FOR GOOD oferă flexibilitatea de care talentele din domeniul tehnologiei au nevoie pentru un bun echilibru între viaţa profesională şi cea personală.

Răzvan Popescu, Human Resources Director, Global Technology în cadrul Edenred adaugă: "În fiecare zi, oferim soluţii tehnologice inovatoare pentru a îmbunătăţi viaţa a milioane de oameni, conectând angajaţi, companii şi comercianţi din întreaga lume. Pe măsură ce ne străduim să menţinem talentele noastre tehnologice în prima linie a inovaţiei, angajaţii noştri fac totul cu pasiune pentru client, respect, imaginaţie, simplitate şi spirit antreprenorial, cele 5 valori fundamentale ale Edenred. Oamenii sunt cei care adaugă valoare companiei noastre, motto-ul nostru fiind #peoplemakethedifference. Pentru toţi cei care vor să experimenteze acest vibe, care au nevoie de el în viaţa profesională, ne dorim să fim cea mai bună companie pentru care să lucrezi şi să dezvoltăm fiecare talent care ia parte la aventura Edenred".

Eforturile Grupului de a migra către o abordare centrată pe tehnologie au fost recunoscute recent, Edenred primind Premiul European pentru Tehnologie 2022 la categoria Fintech, precum şi numeroase alte premii pentru inovaţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb