Edenred susţine educaţia prin joc şi devine partenerul Destiny Park

G.D.
Companii / 3 martie 2023

Edenred susţine educaţia prin joc şi devine partenerul Destiny Park

Edenred susţine educaţia prin joc, dar şi timpul petrecut în familie, prin parteneriatul cu Destiny Park, primul parc de edutainment (educaţie prin joc) din România şi cel mai mare din Europa de Est, adresat copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani, conform unui comunicat remis redacţiei. Astfel, începând cu luna martie, angajaţii care beneficiază de carduri Edenred Cultural sau Edenred Cadou vor avea posibilitatea de a le folosi pentru plata biletului de intrare la Destiny Park. Mai mult, Destiny Park a fost listat şi în platforma Benefit by Edenred, astfel că angajaţii care au în pachetul de beneficii extrasalariale acces la platforma Benefit pot găsi în categoriile "Activităţi culturale", "Smart experience" şi "Cadouri" vouchere cadou ce pot fi folosite la Destiny Park.

Potrivit sursei citate, Destiny Park reprezintă un univers în miniatură, în care copiii pot "deveni" adulţi pentru câteva ore, având meserii reale, din domenii precum medicină, industrie alimentară, mass-media, auto, sport sau IT, fiind în acelaşi timp plătiţi cu magic-bani. Scopul este ca cei mici să înveţe, prin joacă, ce înseamnă să fii mare, să ai responsabilităţi şi nu în ultimul rând, să-ţi administrezi veniturile.

"Sunt sigur că fiecare dintre noi îşi imagina în copilărie ce înseamnă să fii medic, avocat sau chiar astronaut. Parteneriatul dintre Edenred şi Destiny Park reprezintă un mod prin care încurajăm copiii să viseze la meseriile pe care şi le doresc şi, mai ales, să înveţe, prin joc şi joacă, ce înseamnă, concret, meseria respectivă. Destiny Park reprezintă un loc în care copiii îşi pot găsi sau contura anumite talente, astfel că încurajăm părinţii care beneficiază de cardurile Cultural sau Cadou, cât şi de acces în platforma Benefit by Edenred, să viziteze Destiny Park cu cei mici şi să îi ajute să îşi descopere potenţiale vocaţii, dar şi să îi înveţe cum este să munceşti, să primeşti un salariu şi să îl cheltuieşti responsabil. Mai mult, este şi o oportunitate de a petrece timp de calitate în familie", a declarat Codruţ Nicolau, Director General Edenred România şi Benefit Systems.

"Ne bucurăm să fim parteneri cu Edenred şi credem că împreună, putem transmite tuturor utilizatorilor cardurilor Edenred şi Benefit by Edenred ce înseamnă conceptul de edutainment şi cât de importantă este pentru copii învăţarea prin joc. După doar câteva luni de la deschidere, Destiny Park a devenit deja o atracţie pentru părinţiii cu copii între 4 şi 14 ani, dar şi pentru şcolile de stat sau cele private. Timp de calitate, învăţare, un spaţiu inovator şi distractiv în care încurajăm dezvoltarea talentelor şi abilităţilor copiilor, aşa descriem noi Destiny Park. Ne dorim să avem un impact pozitiv în societate, încurajând creativitatea şi libertatea copiilor de a alege şi oferindu-le astfel încrederea de a deveni cea mai bună variantă a lor", a spus Ana-Maria Pascaru, Director Marketing Destiny Park.

Destiny Park este situat în zona Băneasa, la adresa Calea Ion Zăvoi, nr. 8, pe o suprafaţă de peste 5.000 mp2, iar biletele de intrare variază în funcţie de numărul de persoane şi de ore petrecute în parc, dar şi de zilele săptămânii, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb