Efervescenţă pe piaţa amenajărilor interioare pentru HORECA: 20% creştere în primele 4 luni ale anului 2024 pentru Chairry Chairry Design & Furniture

R.S.
Companii / 22 mai

Efervescenţă pe piaţa amenajărilor interioare pentru HORECA: 20% creştere în primele 4 luni ale anului 2024 pentru Chairry Chairry Design & Furniture

Chairry Design & Furniture, companie specializată pe segmentul soluţiilor de mobilier şi amenajări interioare complete, raportează un volum de business de aproape 1 milion de euro la începutul lunii mai 2024, în creştere cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2023.

Majoritatea cererii înregistrare în prima parte a anului 2024 - respectiv un procent de 80% - provine din segmentul HORECA, reprezentând atât investiţii în noi unităţi inaugurate în Bucureşti şi în ţară, cât şi investiţii în reamenajări şi reconfigurări interioare: zone de lobby şi camere hoteliere, spaţii de relaxare şi wellness, piscine, zone food court pentru centre comerciale, restaurante şi cafenele. Volumul semnificativ de cerere din HORECA provine şi pe fondul pregătirii unităţilor hoteliere din zona litoralului pentru sezonul estival 2024, conform unui comunicat transmis redactiei.

În primele 4 luni ale anului, Chairry Design & Furniture a livrat peste 1.700 de piese de mobilier. Între produsele - vedetă se numără umbrelele pentru exterior, şezlongurile, scaunele şi baldachinele pentru piscină şi plajă, dar şi produsele tip "footbridge" (zone de trafic pentru plajă).

"Începutul anului 2024 a fost foarte dinamic pe segmentul principal de activitate Chairry, respectiv domeniul HORECA. Atât noile investiţii în formate şi concepte inovatoare pe pieţele de hoteluri, restaurante şi cafenele, cât şi investiţiile în reamenajare şi redecorare interioară, în condiţiile unei pieţe din ce în ce mai competitive, au generat efervescenţă pe segmentul amenajărilor interioare. Accentul pe wellbeing, design minimalist şi sustenabilitate sunt tendinţele clare ale perioadei," declară Raluca Dorobanţu, Managing Partner Chairry Design & Furniture, se menţionează în comunicat.

Printre cele mai cunoscute proiecte semnate de companie în primele luni ale anului 2024 se numără hotelul Crown Plaza din Mamaia, Hotel Zenith Mamaia, Hotel Europa din Eforie Nord, lanţul de restaurante Delicii Libaneze din Bucureşti ş.a.

Activ deja pe piaţa din Bulgaria prin intermediul parteneriatului exclusiv cu Baliu, unul dintre liderii internaţionali în mobilierul de exterior, Chairry îşi continuă strategia de expansiune regională, finalizând de asemenea un amplu proiect de reamenajare a Albena Resort. Chairry urmeaza sa livreze peste 1.000 de piese mobilier, precum şezlonguri, umbrele, baze de umbrele şi produse tip footbridge la Albena Resort, una dintre cele mai mari unităţi turistice de pe litoralul bulgar.

Alături de HORECA, domeniul educaţional şi cel medical se remarcă la început de an din punct de vedere al activităţii de investiţii în amenajări sau reamenajări interioare, în general pe fondul stocurilor învechite de mobilier. Segmentul educaţional înregistrează cea mai mare creştere la nivelul business-ului Chairry, generând un volum de business de 65.000 euro în primele 4 luni ale anului, în creştere cu peste 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, se precizează în comunicat.

Chairry Design & Furniture, o companie antreprenorială românească, operează de peste 20 de ani pe piaţă şi este specializată în design şi amenajări interioare, precum şi în furnizare de soluţii de mobilier importat sau produs local, pentru domeniile HORECA, birouri, spaţii industriale, medicale sau educaţionale. În total, Chairry a importat până în prezent peste 20.000 de piese de mobilier şi a amenajat peste 50.000 mp de spaţii interioare. Chairry are parteneriate strategice cu furnizori internaţionali de renume precum Balliu, Belta & Frajumar sau Zown by Maxchief, prin intermediul cărora furnizează piese de mobilier de înaltă calitate, funcţionale, confortabile şi durabile, care integrează cele mai noi tehnologii şi tendinţe în design, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb