Egipt, din nou printre destinaţiile Christian Tour

EMILIA OLESCU
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 26 iunie 2015

Egipt, din nou printre destinaţiile Christian Tour

Marius Pandel: "Vom avea preţuri extrem de agresive"

Christian Tour reintroduce Egiptul în destinaţiile pe care le are în portofoliu, începând din luna august.

Marius Pandel, CEO al companiei, ne-a spus că, ultima dată, compania pe care o reprezintă a operat în Egipt în 2010.

Domnia sa ne-a declarat: "Este prima dată când reluăm operaţiunile în Egipt după revoluţia care a avut loc acolo, după ce, în 2011, am întrerupt operarea pe această destinaţie. Pe Egipt, orice altă piaţă dezvoltată operează, şi aici mă refer la britanici, nemţi, olandezi etc.

Este o destinaţie care are foarte multe de oferit, pe care o cunoaşte toată lumea şi la care visează orice persoană. Are foarte multe atracţii culturale, o infrastructură foarte bună de cazare, de la două la cinci stele, care se pretează pentru orice tip de turişti".

Christian Tour, în momentul în care introduce o destinaţie în portofoliu, se axează pe volum, după cum ne-a precizat domnul Pandel, subliniind că intenţionează ca, în câţiva ani, să opereze pe Egipt cu 6-7 chartere.

Marius Pandel ne-a mai declarat: "Acest lucru înseamnă preţuri competitive, ghizi vorbitori de limba română în destinaţie, pachete pentru seniori, croaziere pe Nil. Diferenţa pe care o vom oferi faţă de ceilalţi care promovează o astfel de destinaţie sunt, în primul rând, preţurile, care vor fi extrem de agresive. De asemenea, faptul că am inclus în echipa noastră o persoană de naţionalitate egipteană - respectiv directorul nostru comercial, care a lucrat 24 de ani în incoming, face diferenţa".

Preţul minim pentru un pachet turistic în Egipt (pachet Senior Voyage) este de 295 de euro, iar preţul maxim la care se poate ajunge este de 1.200 de euro, potrivit CEO-ului companiei, care ne-a explicat: "Preţul maxim poate ajunge undeva la 1.000-1.200 de euro - când vorbim de hoteluri de cea mai înaltă calitate, cu servicii premium, cu toate serviciile incluse -, dar putem găsi şi un pachet de cinci stele la 500 de euro de persoană".

Compania speră ca de anul viitor, cel târziu, să opereze pe destinaţia Egipt timp de 12 luni pe an.

Grecia rămâne destinaţia cea mai solicitată de turiştii români

Deşi suntem în plin sezon şi companiile de turism operează în toate destinaţiile, cea mai mare cerere rămâne pentru Grecia, ne-a spus Marius Pandel, adăugând că au fost înregistrate creşteri şi pe Turcia. Domnia sa este de părere că evenimentele care au loc în ultima vreme în Republica Elenă nu afectează cu nimic turismul grec: "Insulele rămân acolo, plaja nu se va schimba, turismul nu este afectat de evenimentele din Grecia. Acolo se face turism de acum 100 de ani şi nu se va schimba nimic. Tensiunile politice din ultima vreme şi jocul acesta de-a şoarecele şi pisica durează de foarte mult timp şi, până acum, nu s-a modificat nimic. Nu sunt motive de îngrijorare".

Christian Tour estimează că rezultatele financiare pe care le va înregistra în acest an le vor depăşi pe cele din 2014, fiecare lună a anului în curs fiind peste luna corespunzătoare de anul trecut, atât ca vânzări, cât şi ca număr de turişti, condorm sursei citate.

Recent, Marius Pandel a precizat: "În primele patru luni ale lui 2015 am avut o creştere a cifrei de vânzări cu aproximativ 20%, creştere conformă cu planurile pe care ni le-am făcut şi pe care le-am anunţat. Mai mult, am înregistrat şi o creştere în ceea ce priveşte vacanţele vândute: până la finele lui aprilie 2015, 38% din numărul turiştilor estimaţi pentru acest an au achiziţionat deja un sejur de la Christian Tour".

Compania a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de 52 de milioane de euro. Christian Tour deţine 30 de agenţii proprii în toată România, plus o filială la Chişinău şi circa 168 de angajaţi.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. nu mai au aia cui sa taie capetele prin egipt ? asteapta turisti naivi ... chiar azi au omorat 27 de turisti pe plaja in tunis ... ca turist nu mai calc in nici o tara musulmana ...

    1. Este penibila lipsa de imaginatie a agentiilor romanesti de turism, unde COLCAIE de fosti securisti... Pe langa mediocritatea serviciilor acestea promoveaza aceleasi destinatii prafuite de 20 ani, Grecia, Turcia si Spania si eterna Thailanda , ca destinatie exotica...

      Le doresc faliment rapid !

      Numa cand o vezi pe aia de pe litoral ,cum promova ziua de 1 mai la mare te apuca o scarba infinita... In loc sa promoveze 2 saptamani de vacanta pentru elevi, de Pasti, idioata aia de la Constanta tot 1 mai promova... Mi-am adus aminte , uitati-va ce FATZA DE PUSLAMA DE-A LUI MAZARE SI TEODOSIE SPAGOVEANU ARE CORINA MARTIN ! O TZOAPA ORDINARA in cardasie cu shpagarii bisericii... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb