Elbit Systems a câştigat un contract în valoare de 130 milioane de dolari pentru furnizarea Iron Fist APS către BAE Systems Hägglunds pentru o ţară europeană

A.F.
Companii / 8 august

Elbit Systems a câştigat un contract în valoare de 130 milioane de dolari pentru furnizarea Iron Fist APS către BAE Systems Hägglunds pentru o ţară europeană

Elbit Systems Ltd. (NASDAQ: ESLT şi TASE: ESLT) a anunţat astăzi că a semnat un contract în valoare de aproximativ 130 milioane de dolari pentru furnizarea de sisteme de protecţie activă Iron Fist (APS) către BAE Systems Hägglunds. Sistemele vor fi instalate pe vehiculul de luptă al infanteriei (IFV) CV90, ca parte a unui proiect al unei ţări europene. Contractul va fi executat pe o perioadă de cinci ani şi jumătate, conform unui comunicat remis redacţiei.

Iron Fist APS este un sistem avansat Hard Kill care vizează îmbunătăţirea capacităţilor de protecţie ale vehiculelor blindate împotriva ameninţărilor moderne de pe câmpul de luptă. Sistemul APS de generaţie a doua al Forţelor de apărare israeliene, se caracterizează prin performanţe ridicate şi cerinţe reduse de volum, greutate şi putere. Sistemul oferă vehiculelor blindate protecţie la 360 de grade împotriva unei mari varietăţi de ameninţări antiblindate, cum ar fi rachete antitanc (ATR), rachete ghidate antitanc (ATGM), Sistem Aerian fără Pilot (Unmanned Aerial System - UAS) şi ameninţări de tip Loitering, atât în spaţiu deschis, cât şi în medii urbane complexe.

Yehuda (Udi) Vered, director general Elbit Systems Land: "După contractele câştigate în ultimii ani, suntem onoraţi să primim acest contract important de la BAE Systems Hägglunds pentru o ţară europeană. Sistemele de protecţie activă Iron Fist de la Elbit Systems au fost selectate încă o dată de un producător de top şi de o armată avansată, ca o soluţie inovatoare pentru a proteja platformele blindate şi trupele, ajutându-le să-şi îndeplinească misiunile în siguranţă."

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb