Elena Petraşcu, numită director general interimar la Poşta Română

M.I.
Companii / 4 octombrie 2017

Elena Petraşcu

Elena Petraşcu

Elena Petraşcu a fost numită astăzi, în şedinţa Consiliului de Administraţie (CA) al companiei naţionale "Poşta Română" (CNPR), director general interimar, pe o perioadă de 4 luni, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

Anterior, Elena Petraşcu a fost director al Direcţiei Juridice şi Reglementări din CNPR şi avea un venit anual de 200.141 lei, conform declaraţiei de avere.

În document se arată: "CA a aprobat revocarea directorului general interimar al companiei, Rareş Stanciu. Director general interimar, pe o perioada de 4 luni, a fost numită Elena Petraşcu, până astăzi, director al Direcţiei Juridice şi Reglementări din CNPR. In paralel, se desfaşoară selecţia pentru directorul general al companiei «Poşta Română», în conformitate cu OUG 109/2011 cu modificările şi competările ulterioare".

Tot în şedinţa de astăzi, Consiliul de Administraţie al instituţiei şi-a ales preşedintele, în persoana lui Adrian Găvruţa (secretar general adjunct al MCSI).

De asemenea, a fost desemnat Comitetul de nominalizare şi remunerare precum şi Comitetul de audit, conform Ordonanţei de Urgenţă 109/2011 cu modificările şi completările ulterioare.

În comunicat se arată: "Prima măsura luată în cadrul CA a fost mandatarea membrilor comisiei de negociere cu Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România (SLPR) în vederea modificării prevederilor din Contractul Colectiv de Muncă referitoare la eliminarea indemnizaţiei de conducere în cazul revenirii de pe o funcţie de conducere pe una de execuţie. Tot în şedinţa CA de astăzi a fost aprobată şi noua organigramă a CNPR prin care au fost desfiinţate 56 de posturi de conducere (la nivel central), reprezentând o economie de 424.000 lei lunar la salariile de baza si 92.000 de lei lunar la indemnizaţiile de conducere, din bugetul pentru salarii al companiei".

Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Lucian Şova, a participat astăzi la prima şedinţă a noului CA al companiei naţionale "Poşta Română". Ministrul a prezentat strategia de redresare a operatorului naţional, aprobată de guvern în 27 septembrie, prin Memorandumul cu tema: Măsuri în vederea redresării activităţii Companiei Naţionale "Poşta Română", conform sursei citate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb