Elena Udrea: Pe litoralul românesc nu se mai construieşte ilegal

C.P.
Companii #Construcţii / 20 aprilie 2010

Pe litoralul românesc nu se mai construieşte ilegal, a afirmat ministrul dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea, în cadrul declaraţiilor de presă susţinute astăzi la sediul ministerului. Domnia sa a spus: "Au fost identificate mai multe situaţii în staţiunile de pe litoral în care diverşi întreprinzători turnau betoane, montau terase, lucrau la extinderi de construcţii fără a avea autorizaţii de construcţii. Aceaştia au fost somaţi să sisteze lucrările şi să aducă imobilele la starea iniţială, iar acolo unde constructorii nu s-au conformat, au fost formulate şi plângeri penale împotriva lor."

De la 1 aprilie funcţionează, în judeţul Constanţa, o comisie de verificare şi control a construcţiilor executate sau în curs de executare pe litoral, comisie din care fac parte reprezentanţi ai mai multor instituţii publice cu responsabilităţi în domeniu: Inspectoratul Teritorial în Construcţii, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Constanţa, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, Inspectoratul de Poliţie Constanţa, Garda Financiară, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Garda Naţională de Mediu, Administraţia Bazinală de Apă "Dobrogea-Litoral", Registrul Auto Român, Autoritatea Rutieră Română, Direcţia de Sănătate Publică, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Direcţia Sanitar-Veterinară. Comisia este condusă de prefectul judeţul Constanţa, domnul Claudiu Palas.

Comisia a întreprins acţiuni care nu s-au mai făcut niciodată în ultimii 20 de ani pe litoral: demolări de construcţii ilegale, stoparea construcţiilor ilegale în curs de execuţie şi o amplă acţiune de inventariere a autorizaţiilor de construcţie pentru construcţiile deja executate.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. e rau ca pana acum s-a construit si daca nu se gasesc si metode de stopare adecvate tot se va construi haotic. elena udrea a inceput...sa speram ca se continua pe mai multe flancuri si ca nu se lupta singura cu morile de vant.

    acest ministru face o treaba foarte buna. turismul e printre primele zone in care se construieste imaginea unei tari in fata strainilor. e nevoie de multa atitudine si hotarare. elena udrea vad ca are...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb